Acceptant Zakelijk Volmacht

Heb jij een passie voor de zakelijke markt en denk jij graag in oplossingen? DAK is op zoek naar een Acceptant Volmacht met focus op de zakelijke markt.

DAK Intermediairscollectief is een snelgroeiende organisatie waarin 1500 intermediairs in de financiële dienstverlening samen voordelen delen. DAK biedt de financieel adviseur optimale ondersteuning en toegang tot de gehele financiële markt. DAK Volmacht bv is een 100% dochter van coöperatie DAK waarin een enthousiast team werkt aan het accepteren en opmaken van het aanbod aan volmacht verzekeringen. Met een uitstekende service, optimaal gemak, snelheid en efficiency weten wij een steeds groter aantal adviseurs aan ons te binden. Om onze ambities te borgen zoeken wij een enthousiaste collega.

Acceptant Zakelijk Volmacht
40 uur

Functieprofiel
Jij bent een klantgerichte, accurate, kwaliteitsbewuste acceptant en hebt een passie voor de zakelijke markt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en verwerken van nieuwe aanvragen, mutaties en het beheer van de relatie- en polisgegevens. Je onderhoudt telefonisch en schriftelijk contact met onze leden en verzekeraar en denkt actief mee hoe we de werkzaamheden en processen op de afdeling kunnen verbeteren.

Functie-eisen
Daarnaast beschik jij over het volgende:

  • een hbo werk- en denkniveau;
  • relevante werkervaring en kennis van de verzekeringsmarkt;
  • de diploma’s Wft basis, Wft schade (Particulier en Zakelijk);
  • A-Algemeen, A-Varia- en A-Brand en bereidheid om verder te studeren voor Assurantie A.


Wij bieden
Bij DAK zijn er tal van opleidingsmogelijkheden en krijg jij alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Word jij onze nieuwe collega dan bieden wij je bovendien het volgende:

  • een marktconform salaris;
  • goede secundaire voorwaarden;
  • gunstige pensioenregeling;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • leuke collega’s.


Solliciteren op de vacature
Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan snel op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Meer weten over de functie?
Heb jij vragen over de functie of wil je meer weten over de werkzaamheden? Marc van Rooijen, teamleider Verzekeringen, beantwoordt graag je vragen via telefoonnummer 030-666 00 00.

Neem een kijkje op www.dak.nl om een goede indruk te krijgen van onze organisatie.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele intermediairs, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Noord-Holland, Financieel Medewerker