Financieel specialist

Het finance team van BUN is op een missie om de grote stroom aan data om te zetten in strakke rapportages. Als teamlid ben je op de hoogte van de vele financiële facetten op het gebied van (management)accounting en het boekhoudproces. Je informeert het managementteam over de financiële verslaglegging die je uitvoerig hebt geanalyseerd. Elke dag kom je voor een nieuwe uitdaging te staan en je bent constant op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en innoveren. Je kunt snel schakelen zonder oog voor detail te verliezen.

Dit is een unieke kans om je te ontwikkelen tot een echte expert binnen ons finance team. Je adviseert en ondersteunt bij financiële besluitvorming en zorgt voor voldoende draagvlak in de gehele organisatie. Verder pak je problemen met beide handen aan en sta je stevig in je schoenen.

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, onderhoud en uitvoering van de finance en accounting werkzaamheden. Hierbij maak je gebruik van je uitmuntende analytische vaardigheden, en je vermogen om vanuit een helicopterview in te zoomen op detail. Daarnaast ben je spijkerhard als het gaat om het stellen van prioriteiten en het behalen van deadlines.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Het voeden en samenstellen van diverse financiële rapportages;
  • Het optimaliseren van financiële processen. Hierbij houd je rekening met zowel interne als externe middelen;
  • Je werkt nauw samen met zowel projectontwikkeling, vastgoed, de supermarkten, marketing en HR;
  • In samenwerking met het team begrijp je de markt en trends en signaleer je tijdig financiële risico’s;

Wie ben jij?

  • Je bent energiek en hebt een overvloed aan ambitie;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Kennis van accountancy en affiniteit met IT toepassingen;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Bij voorkeur woonachtig in Almere of omgeving.

Wie is BUN?

Bouwen, renoveren en beheren van vastgoed, dat is waar Bun goed in is. Daarnaast is Bun een grote franchisenemer van Albert Heijn en werkt BUN aan grote bouwprojecten. Je komt terecht in een klein doelgericht team met enthousiaste collega’s.

Kan jij de uitdaging aan?

Druk dan op de solliciteerbutton naast deze vacature. Wanneer jij ons weet te enthousiasmeren nodigen bij jou spoedig uit voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Dienstverlening algemeen, Financiele Administratie, Flevoland, Onroerend Goed, Financieel Medewerker