Business controller

Ben jij een business controller die beschikt over financiële ervaring en organisatorisch inzicht? Zoek jij een uitdagende en diverse functie? Pak dan snel je kans.

De functie van business controller valt onder Groepscontrol. Groepscontrol is een onderdeel van de afdeling groepsstaf en deze afdeling vervult een adviesfunctie richting de Raad van Bestuur en zorgbedrijven van Parnassia Groep. Zij bewaken de (financiële) uitvoering van de organisatiedoelen, analyseert de managementinformatie, is betrokken bij de zorgcontractering, onderhoud contacten met externe partijen en verricht de interne controles.

Als business controller ben je gericht op de besturing- en controlcyclus van een zorgbedrijf in Parnassia Groep. De organisatie maakt een forse groei door als gevolg van fusies en daarnaast zijn de financieringsstromen in het zorgveld volop in beweging.

De werkzaamheden voer je uit met een team van collega’s, in nauw overleg met het directieteam van het zorgbedrijf. Je krijgt hierbij te maken met verschillende in- en externe stakeholders, waarbij je zorgdraagt voor een tijdige uitvoering van werkzaamheden.

In deze functie:

  • Vervul je een adviserende rol richting directie, management en teams van een zorgbedrijf
  • Bewaak en toets je de (financiële) uitvoering van de zorgbedrijfdoelen, als onderdeel van de besturing- en controlcyclus
  • Analyseer je de managementinformatie en rapporteer je hierover
  • Stel je analyses, prognoses, de financiële planning en business cases op
  • Ben je betrokken bij de zorgcontractering in samenwerking met accountmanagers verkoop
  • Onderhoud je intern organisatie breed contacten en extern met accountant en financiers
Functie-eisen
  • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op universitair niveau (RC of RA)
  • Je hebt coördinerende vaardigheden, sociale behendigheid en overtuigingskracht
  • Je bent samenwerkend en onafhankelijk
  • Bekendheid met de financiering van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) is een pre

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatie procedure.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 4485,- en maximaal € 6188,- (FWG 70) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Bedrijfsinformatie

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. Werken bij Parnassia Groep
 

Interesse?

Klik links van deze pagina op de 'solliciteerknop' om te solliciteren. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Rita van der Bend, hoofd groepscontrol, via 06-23921156.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Business Controller, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn