Coördinator interne controle

Ben jij de controller die een uitdaging ziet in een functie met een brede verantwoordelijkheid? Durf jij de taak aan te gaan om diverse werkzaamheden tijdig tot stand te brengen? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou.

De functie van controller valt onder groepscontrol. Groepscontrol is een onderdeel van de afdeling groepsstaf en deze afdeling vervult een adviesfunctie richting de Raad van Bestuur en zorgbedrijven van Parnassia Groep. Zij bewaken de (financiële) uitvoering van de organisatiedoelen, analyseert de managementinformatie, is betrokken bij de zorgcontractering, onderhoud contacten met externe partijen en verricht de interne controles.

Als controller op groepsniveau draag je een brede verantwoordelijkheid binnen een organisatie die een forse groei doormaakt aan de gevolge van fusies in een markt waar de financieringsstromen in het zorgveld in beweging zijn. De financieringsstromen zijn de ZVW, Jeugd, WMO, WLZ en justitie met een omzet van ruim 800 miljoen.

Als controller:

 • Vervul je een adviserende rol richting R.v.B. en directies van zorgbedrijven
 • Bewaak en toets je de uitvoering van de organisatiedoelen als onderdeel van de besturing- en controlcyclus
 • Analyseer je de managementinformatie en rapporteer je hierover, ondermeer t.b.v. het jaarverslag
 • Coördineer je de uitvoering van specifieke onderzoeken, waaronder de kostprijsonderzoeken binnen de financieringsstromen
 • Stel je business cases op en neem je deel in Parnassia Groep brede werkgroepen
 • Participeer je in landelijke werkgroepen bij de brancheorganisatie GGZ Nederland en de NZA
 • Je onderhoud intern organisatiebreed en extern contacten en krijgt te maken met verschillende in- en externe stakeholders
Functie-eisen
 • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op universitair niveau (RC of RA)
 • Je hebt coördinerende vaardigheden, sociale behendigheid en overtuigingskracht
 • Je bent samenwerkend en onafhankelijk
 • Bekendheid met de financiering van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) is een pre

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatie procedure.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 4485,- en maximaal € 6188,- (FWG 70) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Bedrijfsinformatie

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. Werken bij Parnassia Groep
 

Interesse?

Klik links van deze pagina op de 'solliciteerknop' om te solliciteren. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Rita van der Bend, hoofd groepscontrol, via 06-23921156.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller