Medewerker Salarisadministratie en HRM

Kent een salarisadministratie voor jou geen geheimen? Krijg je energie van het adviseren van collega’s en opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk en maak je graag deel uit van een gedreven, professioneel en collegiaal team? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Medewerker Salarisadministratie en HRM

(ca. 32 uur)


Wat zoeken wij?
Een enthousiaste Medewerker Salarisadministratie en HRM die er voor zorgt dat elk loonstrookje klopt. Iedere werkdag is weer anders in deze dynamische functie waarbij je werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de salarissen en mutaties. Je zorgt ervoor dat de regelingen uit diverse cao’s goed in de salarissen worden verwerkt. Je maakt berekeningen, zorgt voor het jaarwerk en de jaarwissel en je controleert het werk van je collega. Daarnaast check je regelmatig de gezamenlijke mailbox, voer je de personeelsadministratie en presenteer je managementinformatie. Tussendoor help je een collega die binnenloopt met een vraag over de cao want jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen. De HR Adviseurs ondersteun je o.a. bij de werving & selectie van nieuwe medewerkers. Je bent klantgericht en samen met alle HRM collega’s ben je het visitekaartje van de afdeling.

De afdeling HRM verzorgt de personeels- en salarisadministratie voor het CAOP en een aantal opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers werken onder verschillende cao’s en- of arbeidsvoorwaardenregelingen. Door dit diverse pakket aan in- en externe opdrachtgevers kun je jouw kennis en ervaring breed inzetten in een professionele werkomgeving.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met het uitvoeren van salarisadministraties en een opleiding in deze richting (bijv. PDL of VPL);
  • Ervaring op het gebied van HRM administratie;
  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Sterk cijfermatig inzicht;
  • Accuraat, stressbestendig, proactief en klantgericht;
  • Kennis van ontwikkelingen op salaris- en HRM-gebied en relevante wet- en regelgeving;
  • Vaardig met Excel. Kennis en ervaring met ADP is een pré.


Wat biedt CAOP jou?
Een uitdagende baan, een inspirerende werkomgeving in hartje Den Haag en professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.509 (schaal 8 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarbij ontvang je 8% vakantietoelage en 9,56% Individueel Keuzebudget.

Wat doet het CAOP?
Het CAOP biedt dienstverlening aan een brede kring van opdrachtgevers in het publieke domein. Wij voeren vele initiatieven en projecten uit die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in diverse sectoren. Voor meer informatie over het CAOP kun je terecht op www.caop.nl.

Wil je meer informatie?
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Reinier van Bemmel, manager HRM tel. 070-376 5924. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Marianne Meijer, medewerker HRM, tel. 070- 376 5861.

Solliciteren op de functie van Medewerker Salarisadministratie en HRM
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Hoe verloopt de procedure?
Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Administratief Medewerker, Salarisadministrateur, Medewerker Salarisadministratie, Personeelsadministratie, HRM Administratie, vacature Den Haag, PDL, VPL


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, Salaris Administratie, Onderwijs/Training