Medewerker Financiële Administratie

Voor het Centraal Bureau in Arnhem zijn wij op zoek naar een medewerker financiële administratie voor 20 uur in de week

De functie
De afdeling financiële administratie bestaat uit 4 medewerkers en is onderdeel van de dienst Financiën & ICT. Als medewerker financiële administratie is je belangrijkste taak de verwerking van de inkoopfacturen. Verder ondersteun je bij de verwerking van de kassen en de banken in het financieel systeem en draag je zorg voor een goede archivering van de administratieve bescheiden. Je hebt regelmatig contact met collega’s binnen de RIBW.

Wij vragen
Je hebt een opleiding in een administratieve richting op MBO-niveau, bijv. MBO financiële administratie. Bij voorkeur aangevuld met enige jaren relevante werkervaring. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen zoals een financieel pakket. Wij werken met de financiële systemen van  Pro-active (digitale verwerking van inkoopfacturen) en Visma (financiële administratie) en met google. Je beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, kunt nauwkeurig en zelfstandig werken maar je bent vooral ook een teamplayer.

Je kan je uren verdelen over 3 a 4 dagen. Wel zijn we op zoek naar iemand in ieder geval donderdag en vrijdag beschikbaar is.

Wij bieden
De functie van medewerker financiële administratie is ingedeeld in FWG 35 (CAO-GGZ). Het salaris bedraagt maximaal € 2.599,- bij een fulltime dienstverband (36 uur). Je ontvangt in eerste instantie een contract van maximaal 1 jaar en kan aansluitend tijdelijk verlengd worden conform de geldende wetgeving. Afhankelijk van functioneren en bedrijfsmogelijkheden bestaat de kans op een vast dienstverband.

Informatie en reageren
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wilfred Schoonderwoerd (Hoofd Financiën & ICT), telefoonnummer 026- 442 42 36.

Je kunt tot en met 2 september a.s. reageren op deze vacature.

De eerste sollitatieronde staat gepland op 6 september in de ochtend

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: € 1.500 - € 2.000, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Gelderland