Aangiftemedewerker | nadruk op reviewen & signaleren

Functieomschrijving

Als aangiftemedewerker vervul jij een soort van 'sleutelpositie' op de fiscale praktijk. Je bewaakt namelijk de kwaliteit van gemaakte aangiftes die door assistent accountants worden opgesteld. Bij eventuele vragen hieromtrent komen zij bij jou terecht. Complexe aangiftes stel je zelf op. Vanuit deze aangiftes signaleer je vervolgens adviesmogelijkheden en bespreekt deze met de ervaren belastingadviseurs. Pas als de aangiftepraktijk kwaliteit waarborgt kunnen de belastingadviseurs ook klanten verder goed adviseren. 


Functie-eisen

Dit accountantskantoor zoekt een gedreven fiscale medewerker die graag bij wil dragen aan het succes van de vestiging waar hij / zij komt te werken. Je hebt hiervoor een afgeronde fiscale opleiding en bij voorkeur vanaf 4 jaar werkervaring opgedaan in de aangiftepraktijk. Je hebt passie voor dit werk en straalt dit ook uit. De vacature is bij voorkeur in 32 of 40 uur in te vullen, maar ook kandidaten die net iets minder willen werken worden toch gevraagd om te reageren / solliciteren. 

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een aangiftemedewerker
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-aangiftemedewerker

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Belastingadviseur, Noord-Brabant