(Senior) Manager VAT & Customs Den Bosch

Ben jij een ervaren professional werkzaam in de internationale btw en douane praktijk, en is een diepgaande sector kennis van de internationale handel een van jouw speerpunten? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega binnen ons team VAT & Customs advisory.  

Over de functie

Het VAT & Customs advisory team bestaat uit 14 professionals, heeft een landelijke dekking binnen Baker Tilly Berk en heeft op Europees niveau een centrale rol. Naast btw-adviseurs bestaat dit team uit VAT compliance consultants en douane adviseurs. Een van de belangrijkste focusgebieden van dit team is de internationale handelssector waarin wij onder andere e-commerce organisaties, 'consumer goods' bedrijven en logistieke en supply chain organisaties assisteren bij het optimaliseren van hun btw en douane processen.

In deze functie kom je met 3 verschillende vakgebieden in aanraking, namelijk de internationale btw-advisering, VAT compliance projecten en (gedeeltelijk) douane-advisering. Op het gebied van de internationale btw behoort het begeleiden van managers en consultants tot je directe takenpakket, evenals het innoveren op productniveau en optimaliseren van interne procedures.   

De functie is zeer geschikt voor een ervaren manager met een sterke ambitie om door te groeien naar een senior rol binnen ons team. Je werklocatie zal de regio Den Bosch zijn.

Wij willen graag met jou kennismaken als jij:

  • Een afgeronde universitaire opleiding hebt op het gebied van fiscaal recht of fiscale economie;
  • Over ten minste 6 jaar relevante werkervaring beschikt in de internationale btw-praktijk.
  • Affiniteit hebt met douane gerelateerde projecten.
  • Verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van onze praktijk en de doorontwikkeling daarvan.

Ons aanbod

Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, Iphone 8 en Macbook Pro en 32 vakantiedagen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Roderick Knipsael (r.knipsael@bakertillyberk.nl, 0652759970).

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 5-10 jaar, Compliance, Corporate Finance, Noord-Brabant, Financieel Manager