IT Auditor

Vind je het niet erg om van de gebaande paden af te wijken en ben jij de ondernemer naast de ondernemer? Vanwege de groei en uitbouw van onze IT advisory tak zijn wij opzoek naar IT auditors op verschillende locaties. Je kunt bij ons werken vanaf de volgende locaties: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almelo, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Goes.

Jouw baan
Als IT auditor ga je direct zelfstandig of met collega's aan de slag bij onze klanten voor diverse soorten advies- en auditopdrachten. Primair houd je je bezig met het ondersteunen van de jaarrekeningcontroles die door ons worden uitgevoerd bij allerlei typen organisaties. Je zorgt ervoor dat de rol van IT binnen die organisaties duidelijk wordt geïnventariseerd en de kwaliteit daarvan wordt beoordeeld.  Daarnaast werk je mee in andere IT assurance en IT advies opdrachten om je kennis, kunde en kritische blik aan te wenden voor de verdere groei van onze klanten. Je bent lid van een snel groeiend team waarbij jouw inbreng wordt gewaardeerd door de klanten en collega's. Dit biedt veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

Wij zoeken een IT auditor die:

 • Enkele jaren ervaring heeft als IT auditor,
 • Een afgeronde WO-opleiding heeft op het gebied van Business Information Management, Bestuurlijke Informatiekunde of daarmee vergelijkbaar
 • Een afgeronde opleiding tot IT Auditor (RE), CISA or Registeraccountant (RA) heeft, of de RE / RA opleiding nu volgt,
 • Een echte teamspeler is en ondernemend is ingesteld
 • Een sterk analytisch vermogen heeft
 • Communicatief vaardig is.
 • Beschikt over goed ontwikkelde adviesvaardigheden
 • De potentie en ambitie heeft om door te groeien binnen onze organisatie
 • Zowel in de audit als de consultancy wilt werken

Ons aanbod
Wij bieden jou als IT Auditor een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop.
Uniek aan onze business unit is dat je bij ons werkzaam kunt zijn in zowel het vakgebied IT audit en IT consultancy. Als jouw voorliefde bij één van de twee ligt, dan kan dat ook uiteraard. Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 32 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Collectieve verzekeringen (o.a. ziektekosten)
 • Pensioenregeling

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. 

Enthousiast geworden? 
Solliciteer dan via deze site. Een e-assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Eerst meer weten over deze functie als IT Adviseur? Neem dan contact op met Rob Havermans (director IT advisory): 06-11986779 of via r.havermans@bakertillyberk.nl

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, 1-3 jaar, Audit, 3-5 jaar, Consultancy, Auditor, Randstad, Heel Nederland