Ervaren manager tax voor de nationale en internationale praktijk

Help jij als financieel huisarts de klant te 'ontzorgen' en denk jij mee als een ondernemer? Voor cliënten verbonden aan onze locaties in Zaandam en Amsterdam zoeken wij een manager tax advisory met tomeloze ambitie.

Jouw functie
Bij Baker Tilly ben je altijd betrokken bij je klanten. Je spreekt ze vaak persoonlijk en adviseert hen zelfstandig. Binnen onze vestigingen werk je in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor onze klanten. Als manager tax advisory kom je in aanraking met uiteenlopende aspecten van de internationale én nationale fiscale praktijk:

 • Je adviseert klanten zelfstandig op fiscaal en financieel gebied
 • Het controleren van de complexere aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
 • Je voert bezwaar- en beroepsprocedures
 • In je contacten met klanten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen
 • Je bent verantwoordelijk voor het coachen van junior tax advisors en bent een teamspeler als het gaat om de samenwerking met onze accountants
 • Je weet je rol te vervullen in ons internationale netwerk van Baker Tilly International

Wij zoeken een manager tax advisory die:

 • Beschikt over een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht of fiscale economie
 • Een afgeronde NOB opleiding heeft
 • Beschikt over minimaal 7 jaar relevante werkervaring in de fiscale praktijk
 • Creatief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld is
 • Communicatief vaardig is in woord als geschrift, zowel Nederlands als Engels
 • Goed kan analyseren, plannen en organiseren
 • Beschikt over aantoonbare acquisitievaardigheden in diverse netwerken
 • Op de iets langere termijn meer aspiraties heeft dan het zijn van Manager

Ons aanbod
Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. 

Wij bieden jou als belastingadviseur een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met collega's om het beste resultaat voor de cliënt te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly herken je de korte lijnen en informele sfeer van de diverse locaties. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Herm Nieste, telefoonnummer: 075 681 5000

Over Baker Tilly Berk:
Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 17 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, 5-10 jaar, Corporate Finance, Belastingadviseur