Medewerker Financiën & Control

CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Medewerker Financiën & Control

(0,8-1,0 fte)

Het CAOP zoekt een enthousiaste medewerker F&C! Het CAOP biedt dienstverlening aan een brede kring van opdrachtgevers in het publieke domein. Wij voeren vele initiatieven en projecten uit die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in diverse sectoren.

Wat ga je doen als Medewerker Financiën & Control?
De afdeling Finance & Control verzorgt de financiële administratie van het CAOP en een 30 tal non-profit organisaties, veelal arbeidsmarktfondsen en stichtingen. De afdeling F&C bestaat uit 13 professionele medewerkers, die met plezier en inzet werken aan een goede dienstverlening. 

Wij zoeken een medewerker F&C. Je werkt als teamlid voor diverse klanten en jouw taak binnen het team is het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de boekhouding(en). Je ondersteunt bij het opstellen van rapportages, ook houdt je je bezig met projectrapportages. Daarnaast ben je bezig met overige administratieve werkzaamheden en het ondersteunen van de overige teamleden. Je hebt hierbij contacten met interne projectleiders en andere CAOP-medewerkers. Het is een hands-on functie waarbij flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. 

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau en een financiële opleiding op minimaal MBO niveau.
  • Kennis van en ervaring met het voeren van financiële administraties voor meerdere opdrachtgevers en bekend met een boekhoudpakket als Exact.
  • Je bent stressbestendig, breed inzetbaar, flexibel, kunt goed zelfstandig werken en snel schakelen.
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Je bent klantgericht, proactief, stelt prioriteiten en beschikt over een sterke arbeidsethos.


Wat biedt CAOP jou?
Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant en complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.218,- (schaal 7 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. 

Informatie
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Paul van den Berg, Hoofd afdeling F&C , telefoonnummer 070 – 376 57 96. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, tel. 070 – 376 59 59. 

Solliciteren op de functie van Medewerker Financiën & Control?
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat  je motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina

Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Controller, Administratief Medewerker
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker, Den Haag