Medewerker Backoffice Verzekeringen

Zoek jij een leuke baan in de verzekeringsbranche? Dat kan bij DAK!
DAK Intermediairscollectief is een snelgroeiende organisatie waarin 1.500 intermediairs hun krachten bundelen op het gebied van financiële dienstverlening. In een collegiale en ambitieuze werkomgeving van 100 medewerkers bieden wij een toegevoegde waarde in assurantiën, volmachten, hypotheken en aanverwante diensten. Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker Backoffice Verzekeringen
Fulltime

Functieprofiel
Voor de afdeling Verzekeringen is DAK op zoek naar een gedreven medewerker backoffice met doorzettingsvermogen en passie voor het vak. Je bent in deze functie onder andere verantwoordelijk voor een tijdige en correcte (mutatie)verwerking van polissen. Je ondersteunt het intermediair met administratieve diensten, verwerkt wijzigingen in portefeuilles en behandelt inkomende en uitgaande post.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar kandidaten met:

  • een mbo-werk- en -denkniveau;
  • werkervaring in de verzekeringsbranche;
  • het diploma Wft Basis (of je studeert hiervoor);
  • eigen initiatief en een aanvulling voor ons team.


Solliciteren
Laat je motivatie met cv achter via het online sollicitatieformulier. Reageer alleen op deze vacature als je over de vereiste opleidingen/werkervaring beschikt.

Meer weten over de functie medewerker backoffice verzekeringen?
Onze Teamleider Backoffice, Selina van Valkenburg beantwoordt je vragen graag via 030-6660000. Kijk op www.dak.nl om een indruk te krijgen van onze organisatie.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Noord-Brabant