Assistent Accountant - Startersvacature

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Ben jij bijna klaar met je studie en wil je starten met  jouw carrière in de accountancybranche? Dan past dit regionale accountantskantoor waar voldoende tijd gestoken wordt in het begeleiden van nieuwe medewerkers misschien wel bij jou. Wat ga je doen:

  • Administraties controleren en inrichten - de basis
  • Jaarrekeningen samenstellen - beginnend met kleine bedrijven en groeiend naar grote mkb en agrarische klanten
  • Voorbereiden van diverse aangiften, zoals IB, VpB en OB
  • Het opstellen van financiële rapportages
  • De eerste contacten met jouw toekomstige relaties.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature heb je een (bijna) afgeronde HBO opleiding. Je hebt stage gelopen bij accountantskantoren en bent gemotiveerd om te starten bij een accountantskantoor. Het is belangrijk dat je de "brabantse taal" spreekt en wil/kunt groeien richting een zelfstandige adviserende rol in de samenstelpraktijk.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: assistent accountant, startersvacature, samenstelpraktijk, agro en mkb, accountancy, HBO, kleinschalig Brabants accountantskantoor, gericht op resultaat niet uren, vacature, Brabant, solliciteren.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, HBO, Assistent Accountant, Noord-Brabant, Financiele Administratie