Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als Accountant bij dit betrokken, groeiende accountantskantoor veelal gericht op familiebedrijven ben jij de rechterhand van de kantoorleider. Je takenpakket is breed waarbij je zowel uitvoerende als adviserende taken krijgt. Het is mogelijk om op korte termijn door te groeien richting een leidinggevende positie. Zie jij jezelf in een brede functie waarbij geen dag hetzelfde is en je uitgedaagd wordt om te groeien richting een Zelfstandig Accountant voor het MKB segment? Neem dan contact op om kennis te maken.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Accountant beschik jij over:

  • Een aantal jaren allround werkervaring in de samenstelpraktijk
  • Een (nagenoeg) afgeronde opleiding tot Accountant - Administratieconsulent (AA)
  • Je woont in de regio Zuid Limburg en weet wat er speelt
  • Je bent klaar om de stap richting een leidinggevende positie in te vullen
  • Daarnaast steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen! 

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant AA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-clientadviseur-relatiebeheerder en/of http://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa

Tags: Accountant AA, accountancy, samenstelpraktijk, Zuid Limburg, relatiebeheerder, leidinggevend, rechterhand kantoorleider, vacature, solliciteren.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, > 10 jaar, Limburg, Financiele Administratie