Financieel administrateur (24 uur)

Ben jij altijd diegene die als eerste een tikkie uitdeelt? Of ben jij diegene die hem binnen een minuut betaalt? Dan zoeken we jou. Jij houdt ervan als alle cijfers kloppen en hebt een hekel aan losse eindjes. Bij Voys zoeken we een financieel administrateur die al onze financiële zaakjes (en dat worden er steeds meer) allemaal op orde heeft.

Wat ga je doen?

Jij komt binnen, pakt echt goede koffie, zoekt een mooie werkplek en gaat aan de slag met de volledige boekhouding van Voys One en Voys België. Jij zorgt dat deze administraties kloppen als een bus, dat debiteuren betalen en crediteuren betaald worden. Hoe je dat doet? Dat mag je voornamelijk zelf weten. Uiteraard hebben we onze processen goed ingericht, maar je krijgt zelf alle vrijheid en verantwoordelijkheid om dat samen met je collega’s van de Rekenkamer verder te optimaliseren. Daarbij krijg je geen hulp van een baas of manager, want die hebben we niet. We werken volledig zelfsturend.

Uiteindelijk zul je de gehele financiële administratie van twee van onze vennootschappen voeren. Verder zien we graag dat je bezig gaat met de facturatie die elke eerste van de maand plaatsvindt. Ook ga je alle ins en outs leren kennen van het boekhoudprogramma Twinfield en debiteurenbeheersysteem Payt.

Je hebt de kans je bij Voys te ontwikkelen, bijvoorbeeld door verbeteringen aan te brengen in de bestaande processen en/of ontwikkeling in de administratieve werkzaamheden omtrent personeels en salarisadministratie. Voor die ontwikkeling krijg je de ruimte én studiebudget.

Over Voys

Voys is de snelst groeiende zakelijke telecomaanbieder en levert een cloud communicatie-oplossing aan de mooiste bedrijven van Nederland zodat deze optimaal in contact kunnen komen met hun klanten. Het is ons ultieme doel om vrije communicatie te brengen naar de 48% procent van de wereldbevolking die hier geen toegang tot heeft.

Ons team

Het team van de rekenkamer bestaat momenteel uit drie personen:
- Peter is net begonnen als financieel administrateur
- Ernest is al enkele jaren actief als financieel controller
- Janneke is verantwoordelijke voor meerdere financiële administraties.

Groei en ontwikkelingen vragen om een nieuwe inrichting van dit team en daar ga jij een mooie rol in krijgen. Ondertussen hebben we ook nog een vacature voor een financieel specialist uitstaan. 

Onze wensen

Jij hebt minimaal vijf jaar ervaring in een functie als allround administrateur, bij voorkeur opgedaan bij meerdere commerciële bedrijven waaronder een middelgroot bedrijf. Een onderneming die georganiseerd is in een groep van BV’s maakt jou niet zenuwachtig.

Verder:

 • ben je natuurlijk Pietje P.
 • ben je to the point en goed gebekt
 • stap je gemakkelijk op anderen af, durf je zelf beslissingen te nemen én houd je van samenwerken
 • beheers je de Nederlands en Engelse taal
 • switch jij makkelijk tussen verschillende administraties
 • ben je flexibel inzetbaar als het werk daarom vraagt
 • zou het mooi zijn als jij al gewerkt hebt met Twinfield en Payt
 • woon je in de buurt van Groningen

Wat krijg je?

Je krijgt een baan bij één van de snelstgroeiende bedrijven in Groningen. Een organisatie met meer dan 100 collega’s die volledig zelfsturend zijn en een gemiddelde leeftijd hebben van 30 jaar.

Ook krijg je:

 • Stapeltje €’s
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 1500 per jaar (o.b.v. 40 uur)
 • Elke dag een supergoedelekkeregezonde lunch (met tosti-mogelijkheden)
 • Een razendsnelle fiets en laptop (in bruikleen)
 • Een abonnement bij een sportschool (met sauna)
 • Onderdak in misschien wel het hipste kantoor van Groningen

Solliciteren maar!

Ben je enthousiast over deze baan? Terecht!

Solliciteren doe je vóór 16 september via de solliciteerknop links van deze pagina.

Als we enthousiast worden van je sollicitatie nodigen we je graag uit voor een kop koffie op 24 of 25 september. Vinden we elkaar dan nog steeds een goede match? Dan zien we je graag op een meeloopdagdeel.

Heb je vragen over deze vacature? Bel dan gerust even met Lisanne op 050 700 9928.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, ICT/Communicatie/Media, Financieel Medewerker, Groningen