Controller

Mopabloem heeft voor haar locatie in Rijsenhout een vacature voor een

Controller

40 uur

Mopabloem
Mopabloem is een bloementeeltbedrijf in Rijsenhout, Noord-Holland. Mopabloem is een groeiend, bloeiend, modern en innovatief bedrijf. We zijn toekomstgericht en werken klantgericht. We willen de mensen thuis laten genieten van een mooie bos tulpen van goede kwaliteit, met een lange houdbaarheid. We zijn gespecialiseerd in het broeien van tulpen op water. Broeien is het in bloei trekken van tulpenbollen. Dit gebeurt in de winter in verwarmde kassen. Broeien op water wil zeggen dat we geen gebruik maken van (pot)grond. De tulpenbollen worden op een watertray geprikt, deze tray wordt gevuld met water en kunstmest. Waterbroei is schoon, milieuvriendelijk en geeft betere arbeidsomstandigheden. Met andere woorden wij zijn een duurzaam en moderne organisatie. 

Wat ga je doen als Controller?
De controller verzorgt het gehele boekhoudproces van inkomende en uitgaande factuurstromen van Mopabloem. Gedeelte is geautomatiseerd en gedeelte kan verder worden geautomatiseerd. Belangrijk is dat je punctueel werkt in de systemen en in het gehele proces van inboeken van inkomende facturen tot het klaarzetten van de facturen voor betaling. Het gehele proces is zo opgezet dat de directie alleen nog maar een controle hoeft uit te voeren voor de betaling en dat de btw-aangifte automatisch verwerkt kan worden. Daarnaast ben je innovatief en je maakt graag optimaal gebruik van automatisering. Kortom, wij zoeken een controller die de zaakjes goed en gestructureerd geregeld wil hebben. 

Jij

  • hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • hebt minimaal 3 jaar recente en relevante werkervaring als controller.
  • hebt ruime ervaring met Exact boekhoudprogramma en met MS-office.
  • hebt affiniteit met de bloemensector.
  • bent zeer accuraat en je kunt procesmatig denken.
  • bent proactief, flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • bent flexibel in tijd en je bent bereid je werkwerktijden aan de zgn. piek en dal perioden aan te passen.


Wat biedt Mopabloem jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie in een collegiaal team binnen een groeiende organisatie. Wij bieden jou de kans om in een professioneel en kwalitatief hoogstaand bedrijf te werken. Hiertoe bieden wij jou een marktconform salaris, aangevuld met een pensioenregeling. 

Meer informatie
Voor meer informatie, kijk dan even op www.mopabloem.nl of heb je vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Rob van Tilburg, bereikbaar op telefoonnummer 06-83708159. 

Solliciteren op de functie van Controller
Kun jij je helemaal vinden in deze omschrijving en lijkt het je leuk om onze organisatie te versterken? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Control, Controller, Financial Control, Financieel Controller, Financieel Medewerker, HBO


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker