Manager Account & Reporting

Wij zoeken een Manager Account & Reporting voor de unit Finance & Control. 

Ben jij een bouwer en wil jij leiding geven aan een enthousiaste groep professionals? Ben jij in staat een cultuur te creëren waar kennisdelen en vertrouwen centraal staat en ambieer je medewerkers het beste uit zichzelf te halen? Dan ben jij de manager die we zoeken!

Onze wensen
We geloven dat als je medewerkers goed coacht, ze beter in hun kracht staan. Dat je verantwoordelijkheid moet nemen, maar ook moet krijgen. Ben jij iemand die aan onze nieuwe organisatie wil bouwen? Die kennis wil delen en met passie collega’s coacht zodat zij beter worden? Wij geloven in een manager die verandering  kan uitdragen en kan bewaken.  Agile, je weet wel.

Wat neem jij mee?
Naast inspirerende eigenschappen heb je ook een inhoudelijke ambitie. Je bent een ervaren analist  van financiële gegevens  en het maken van  vertalingen voor modellen of systemen, waardoor het management accurate en optimale beslissingen en keuzen kan maken.

Wat ga je doen?
Je geeft leiding  aan een team met professionals. Je maakt onderdeel uit van de unit Finance & Control, welke verantwoordelijk is bij het voorbereiden en aansturen van het bedrijfseconomisch beleid. Daarnaast houd je toezicht op het controleren van alle bedrijfsprocessen binnen  de unit. Je kleurt dus keurig binnen de lijnen van de IFRS en je navigeert behendig met toezichthouders en stakeholders.

De afdeling Account & Reporting verzamelt, verwerkt, consolideert, interpreteert en analyseert de financiële gegevens en vertaalt deze naar rapportages, modellen en systemen. Dit allemaal binnen de kaders van de IFRS, toezichthouders en stakeholders.

Je gaat meewerken aan het ontwikkelen van de overkoepelende strategie van Finance & Control. Vervolgens vertaal je dit naar afdelingsplannen, geef je richting aan budgetten en de controle op het correct boeken.

Je bent inhoudelijk de expert en het interne en externe aanspreekpunt.  Op basis van jouw informatie kunnen nemen  externe stakeholders en het interne Management van ICS besluiten . Je adviseert de directie over complexe financiële/strategische kwesties en benadrukt daarbij de naleving van externe en interne regelgeving en voorschriften. 

Jij bent de Manager Account & Reporting met:

• WO werk en denkniveau;
• Meer dan 7 jaar werkervaring, bij voorkeur in de financiële dienstverlening;
• Kennis van International Financial Reporting Standards (IFRS);
• Kennis van relevante wet- en regelgeving;
• Aantoonbare ervaring in het onderhouden van een duurzaam netwerk dat optimaal bijdraagt aan de realisatie van de ICS doelstellingen.

Welke competenties heb jij?

• Coachen;
• Samenwerken;
• Integriteit;
• Kwaliteitsgerichtheid;
• Resultaatgerichtheid;
• Plannen en organiseren.

Wie zijn wij?  
International Card Services (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS is een zelfstandige dochtermaatschappij van ABN AMRO Bank (Nederland) NV. Al meer dan 25 jaar verzorgen we de uitgifte, promotie, administratie en verwerking van betalingen van creditcards van Visa en MasterCard. Ook bieden we andere financiële diensten en producten aan, zoals een doorlopend krediet. 
Momenteel is ICS volop in verandering in een zeer dynamische markt. We hebben te maken met technologische veranderingen, zoals contactloos en mobiel betalen. Ook de maatschappij en de wensen en behoeften van onze klanten veranderen. Daarom zoekt ICS professionals die kunnen bijdrage bij het maken van deze transitie.

Wil jij mee helpen bouwen aan een toekomstbestendig ICS? 
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Vertel ons in een motivatiebrief waarom jij voor ICS wilt werken en licht je relevante werkervaring toe.

Zit je echter eerst met een aantal vragen? Mail ons dan op sabedini@icscards.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 5-10 jaar, Betalingen, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Financieel Manager, Noord-Holland, Financieel Medewerker