Business Controller

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. We zijn een eigentijdse verzekeraar met innovatieve schadeverzekeringen en zeer tevreden klanten. Misschien ken je ons van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering en de ANWB Blijven Fietsen verzekering met track&trace-zender tegen diefstal.

Unigarant groeit. En daarom zijn we op zoek naar een business controller die onze financiële processen bewaakt. Dus ben jij geboren met een rekenmachine in je hand en lees jij in je vrije tijd jaarrapportages van de grote multinationals? Dan zoeken we jou als nieuwe collega binnen ons control team.
 

Unigarant Verzekeringen heeft voor haar locatie in Hoogeveen een vacature voor een

 

Business Controller


Wat ga je doen als Business Controller?
Als ervaren Business Controller hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen hoe je werkweek eruit ziet. Voor de meelezers sommen we het toch even op:

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de financiële stuurinformatie op orde is. Je hanteert daarbij alle planning & control gereedschappen. Die stuurinformatie combineer je met strak afgewogen adviezen zodat het management en directie de juiste beslissingen nemen als het op de cijfers aankomt. Daarnaast ben je een belangrijke schakel tussen Unigarant en de (financiële) ANWB-collega’s in Den Haag.

Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Finance.

Jouw profiel als Business Controller
Als Business Controller beschik je minimaal over een afgeronde academische opleiding in een (bedrijfs)economische of bedrijfskundige richting, met aanvulling RC is een pre. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij jouw analytisch vermogen en initiatief voor concreet succes hebben gezorgd. Doelen en resultaten staan centraal in jouw denken. Verder heb je affiniteit met een in hoge mate geautomatiseerde omgeving. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening.

Je herkent jezelf als Business Controller in de competenties: goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht; proactief, initiatiefrijk en daadkrachtig; innovatief, oplossingsgericht en stressbestendig.

Wat biedt Unigarant Verzekeringen jou?
‘Vriendelijk’, ‘open’ en ‘transparant’ kenmerken niet alleen ons pas verbouwde kantoor maar ook onze bedrijfscultuur. Naast uitstekend salaris en passende arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons volop de ruimte jezelf te ontwikkelen.

We organiseren geregeld activiteiten naast het werk, met als absoluut hoogtepunt het kerstgala waarin we met het hele bedrijf knallend het jaar afsluiten.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Arjan Metselaar, Manager Finance, telefoon (0528) 299 224. Bel voor meer informatie over de procedure met Jürgen van ‘t Hazeveld, P&O Adviseur, telefoon (0528) 299 948.

Jouw sollicitatie op de vacature Business Controller
Laat je sollicitatie met motivatie en uitgebreid curriculum vitae achter op onze sollicitatiepagina.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Controller, Business Controller, Financieel Controller, Finance Professional, Bedrijfskunde

 

 

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, € 2.000 - € 3.000, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Drenthe, Controller, Zakelijke dienstverlening