Financieel Adviseur

Financieel adviseur met als aandachtsgebied het Sociaal Domein
Standplaats: Roelofarendsveen
36 uur per week

Zinvol werk doen, dat is waarom mensen graag bij de overheid werken. Bij de gemeente Kaag en Braassem krijg je daarvoor alle kansen. Wij bieden je bovendien een breed takenpakket en de lijnen in onze kleine gemeente zijn kort.

De mensen bij Kaag en Braassem zijn klantgericht, open, loyaal en betrokken. Wij willen de komende jaren bovendien de dienstverlening verbeteren. Wil jij hier je bijdrage aan leveren? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij het cluster Financiën. Dit cluster maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling Bedrijfsvoering kent verder de clusters: ICT, DIV, Gegevensbeheer, P&O, Juridische zaken, Communicatie en Facilitair.

Het cluster Financiën met 10 medewerkers is het financiële centrum en geheugen van de organisatie en het bestuur. Het cluster Financiën is verantwoordelijk voor de advisering over het financieel beleid en beheer en verzorgt de financiële administratie(s).

Wat ga je doen?
Als financieel adviseur adviseer je gevraagd en ongevraagd het management over financiële vraagstukken ten aanzien van het Sociaal Domein en neem je deel aan projecten. Je vertaalt complexe maatschappelijke in- en externe vraagstukken naar concrete en heldere financiële adviezen. Hiervoor houd je landelijke ontwikkelingen bij en bepaal je de impact hiervan. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de producten uit de P&C cyclus. Hierin bewaak je de kwaliteiten en signaleert verbetermogelijkheden op product- en procesniveau.

Wie ben je?
Voor deze uitdagende functie beschikt de ideale kandidaat over ten minste een afgeronde hbo-opleiding op financieel gebied aangevuld met vakgerichte cursussen voor gemeenten. Tevens heb je minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie en in het betreffende aandachtsgebied. Je werkt mee aan de (financiële) implementatie van de drie decentralisaties. Je bent flexibel, communicatief, resultaat- en klantgericht en bent als adviseur een stevige gesprekspartner voor manager en afdeling. Je bent politiek sensitief met oog voor onderlinge verhoudingen.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende functie en een plezierige werkomgeving waar goede regelingen zijn om privé- en werksituatie te combineren. Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individueel Keuzebudget (IKB), variabele werktijden en mogelijkheden voor opleiding. De generieke functienaam is adviseur III en de functie is gewaardeerd in schaal 11, maximaal € 4.859,- bij een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van een jaar.

Geïnteresseerd?
Spreekt de functie je aan en voldoe je aan het gevraagde? Dan maken we graag kennis met je.

Meer weten over de functie-inhoud?
Neem dan contact op met Stacey Bouwman, afdelingshoofd Bedrijfsvoering, te bereiken op 06-25 74 08 34 of met Maaike Tolsma, senior adviseur Financiën, 071-3327272. 
Solliciteer voor zaterdag 11 augustus via Cluster-P&O@Kaagenbraassem.nl. Kijk op www.kaagenbraassem.nl voor meer informatie over onze organisatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Overheid