Analytische Business Controller

Analytische Business Controller 
Bemmel

Organisatie
Zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, daar zet STMG zich voor in. Professionele zorg van STMG is aanvullend op de mogelijkheden van de cliënt en zijn/haar naaste omgeving. Binnen de organisatie werken betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers. STMG faciliteert haar medewerkers zo goed mogelijk bij het werk en het invullen van de eigen professionele regelruimte. Medewerkers blijven betrokken en gemotiveerd door goed werkgeverschap. STMG gaat voor toekomstbestendige zorg.

Om toekomstbestendige zorg te kunnen garanderen is ook een toekomstbestendige organisatie nodig. Intern wordt hard gewerkt om de organisatie compact, efficiënt en effectief in te richten. Waarbij de zorg voor mensen prioriteit nummer 1 heeft.

Daarom is er bij STMG behoefte aan een Analytische Business Controller. Een Business Controller die samen met directie en management de schouders eronder gaat zetten om de organisatie toekomstbestendig te maken.

Functie
Als Business Controller zorg je met je kritische en analytische blik voor een efficiënte uitvoering van data-analyse en reporting. Je (proactieve) input over de ontwikkeling van de zorgproductie, exploitatie en marges helpt bij het maken van beslissingen door de directie, regiomanagers en andere stakeholders en voegt waarde toe aan de strategie. Je vertaalt data naar business impact en zorgt voor inzichtelijke dashboards en KPI reporting ten behoeve van verschillende afdelingen.
In samenwerking met de regiomanagers stel jij prognoses en business cases op. Je hebt een control functie richting het management door middel van toetsing en advisering over gevoerd beleid. Je bent verantwoordelijk voor een aantal werkprocessen binnen finance. Ook ben je betrokken bij projecten, wisselend in de rol van projectleider en als deelnemer.
Je speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van business intelligence. Zo identificeer je onder andere de manier van informatiemanagement die wij nodig hebben en breidt deze uit.
Je rapporteert in deze rol aan de Manager Bedrijfsvoering.

Functie eisen

 • Een afgeronde bedrijfseconomische/bedrijfskundige opleiding op hbo / wo niveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een brede financiële (advies) functie, bij voorkeur ervaring met data-analyses en reporting binnen een complexe omgeving met hoogopgeleide professionals.
 • Concrete ervaring op het gebied van Business Intelligence is een pre.
 • Ervaring in de (thuis)zorg is een pre.
 • Ontwikkelingen en wet- en regelgeving binnen je vakgebied zijn je bekend.


Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

 • Je bent in staat om (cijfermatige) informatie te vertalen naar alle niveaus en kunt op een inhoudelijke, maar voor iedereen begrijpelijke wijze inzicht geven in de status van de organisatie en te adviseren over gewenste maatregelen om doelstellingen te halen.
 • Je hebt een ondernemende instelling en bent omgevingsgericht.
 • Je beschikt over zowel analytisch als abstraherend vermogen.
 • Je bent resultaat- en klantgericht.
 • Je communiceert helder en bent motiverend en overtuigend.
 • Je beschikt over organisatiebewustzijn en integriteit.


Aanbod

 • Een veelzijdige functie in een platte organisatie waar eigen initiatief en pro-activiteit t.a.v. je eigen èn organisatieontwikkeling wordt gewaardeerd;
 • Een uitdagende marktsector die volop in beweging is;
 • Een uitstekend salaris en overige arbeidsvoorwaarden;
 • Een dienstverband van 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met de intentie dit om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden.
 • STMG is onderdeel van Vebego, een van de grootste familiebedrijven van Nederland met een omzet van circa € 1 mrd. Werken bij STMG is daarom ook bouwen aan je carrière binnen Vebego.


Meer informatie
De werving voor deze positie wordt exclusief begeleid door Delfin Finance. Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Mark Simons +31 (6) - 52 37 67 75.

Wil je direct reageren, dan ontvangen wij graag jouw cv met Motivatiebrief (inclusief vakantieplanning) via het online sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 5-10 jaar, > 10 jaar, Consultancy, Financiele dienstverlening, Business Controller, Controller, Gelderland