Controleleider - MKB-kantoor

Functieomschrijving

Je wordt mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de controle-opdrachten en begeleidt assistent accountants bij de uitvoering van de controlewerkzaamheden. Je staat in contact met de klanten en adviseert en begeleidt hen tijdens het gehele proces. Hierbij schat je de risico’s in en verlies je het budget van de klant niet uit het oog.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie is het van belang dat je je herkent in onderstaand profiel:

  • Je bent in het bezit van de RA-titel of studeert hiervoor;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor;
  • Je hebt een gezond kritische houding;
  • Je beschikt over een helikopterview.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html  

Tags: Assistent Accountant, Accountant, Accountancy, Accountantskantoor, Controle, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Jaarrekening, Controlepraktijk, Controlewerkzaamheden, interimcontroles.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Tot jouw arbeidsvoorwaarden behoren naast een marktconform salaris, een mooi aantal vakantiedagen en de mogelijkheid je werktijden flexibel in te delen ook volop opleidings-/ontwikkelingsmogelijkheden en een auto van de zaak.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Audit, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Zuid-Holland