Aangiftemedewerker - HBO Startersfunctie

Functieomschrijving

Als startende aangiftemedewerker ga jij (allereerst onder begeleiding) alle voorkomende aangiften opstellen in AFAS. Je kunt hierbij denken aan aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Daarnaast zorg je voor de voorbereiding van fiscale adviezen die aangereikt worden door de belastingadviseurs waar je nauw mee samenwerkt. Je hebt regelmatig contact met de Belastingdienst en de MKB klant.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van aangiftemedewerker ben je tenminste afgestudeerd voor de HBO opleiding Fiscale Economie en jij ziet jouw toekomst in de aangiftepraktijk. Jouw communicatieve en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend, daarnaast ben je een fijne collega en wil je graag bijdragen aan het succes van de organisatie.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor aangiftemedewerker. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-aangiftemedewerker

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: aangiftemedewerker, aangiftepraktijk, accountantskantoor, hbo, startersfunctie, brabant, eindhoven, vacature, solliciteren, fiscaal, juridisch, doorgroeimogelijkheden. 


Arbeidsvoorwaarden

€ 2000,00 tot € 2200,00 bruto per maand afhankelijk van opleiding en werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, HBO+, Belasting, Belastingadviseur, Noord-Brabant