Junior Investment Manager

Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL zoekt een:

Junior Investment Manager

(32 - 40 uur)

(tweede carrièrestap)

voor de business unit Capital

voor het team energie & duurzaamheid

nieuwsgierig - analytisch - maatschappelijk betrokken

Je krijgt de volgende taken en verantwoordelijkheden:
Je bent medeverantwoordelijk voor de analyse en voorbereiding van nieuwe investeringen en het beheer van lopende participaties.

  • Je ondersteunt collega’s met het opstellen van bedrijfswaarderingen en het uitvoeren van financiële analyses;
  • Je analyseert en beoordeelt bedrijven op hun toekomstperspectief, maatschappelijke bijdrage en innovatieve karakter binnen het werkveld Energie & Duurzaamheid en kijkt of ze in aanmerking komen voor investeringen van Oost NL.
  • Je helpt bij het begeleiden/beheren van onze participaties;
  • Je rapporteert de voortgang van nieuwe en bestaande investeringen.


Je overtuigt ons met:

  • Ca. drie jaar werkervaring als investment- en/of businessanalist binnen een financieel georiënteerde organisatie. Kennis van/affiniteit met maatschappelijk georiënteerde organisaties is een pre;
  • Affiniteit met en/of kennis van de thema’s, High Tech, Clean Tech, hernieuwbare energie, energietransitie, en/of duurzame, circulaire economie;
  • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, sterk cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en een gezonde kritische houding.


Over Oost NL:
Oost NL helpt ondernemers innoveren, investeren en internationaliseren. Ons doel is groei van de regionale economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel. We doen dit door innovatieprojecten te begeleiden, (buitenlandse) bedrijven aan te trekken, campussen en open innovatiecentra te ontwikkelen en risicodragend te investeren in kansrijke en innovatieve ondernemingen. Oost NL telt drie business units, met ieder een aantal sectorteams. 

Hoe doen wij ons werk?
De kernwaarden van Oost NL zijn betrokken, integer en vindingrijk. Deze uitgangspunten zijn voor ons net zo belangrijk als cijfers. Maatschappelijk rendement staat voorop; we dragen bij aan de economie en werkgelegenheid in Gelderland en Overijssel. Prettig werken vinden we belangrijk. Je kunt dan ook rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving. Alle medewerkers van Oost NL hebben een eigen laptop en smartphone zodat je in principe overal kunt werken. Met een thuiswerkvergoeding, een extra vergoeding voor kinderopvang en de mogelijkheid om parttime te werken is er een goede werk- en privébalans. 

Looptijd functie: Jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren
Standplaats Oost NL: Apeldoorn
Werkgebied: Gelderland en Overijssel
Salaris: Het salaris voor deze functie ligt bij een fulltime aanstelling op maximaal € 4.400,- bruto per maand met daarbij 37 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen of te verkopen. 

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Freek Welling (06 – 81 85 73 15) of Jemy Pauwels (06 – 46 39 00 78), beide investment manager binnen de business unit Capital. 

Reageren?
We nodigen je van harte uit om voor 26 augustus 2018 te reageren. Je kunt je cv en motivatiebrief achterlaten via onze sollicitatiepagina.

Komt deze stap nog net te vroeg?
Denk jij na het lezen van bovenstaande vacature, die stap wil ik zetten, maar het komt voor mij te vroeg? Ook dan nodigen wij je uit om te reageren. Je begint dan als investment analist, met de mogelijkheid om binnen 2 jaar door te groeien naar junior investment manager. 
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.



 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, HBO+, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Energie, Gelderland, Financieel Medewerker, Overijssel