Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker
Fulltime | Oldenzaal

-gedreven, communicatief sterke finance professional met veel ontwikkelpotentieel-

Organisatie:
Oranje Furniture Care (www.oranjefurniturecare.com ) is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten en biedt meerjarige full-serviceprogramma’s aan voor meubelen. Zij zijn de full-servicepartner voor de meubelindustrie en meubelretail. Dit doen ze door het ondersteunen van de retailer met diverse meerjarige serviceconcepten en bij te dragen aan een hogere klanttevredenheid. Ze zijn actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Oranje Furniture Care heeft een open cultuur, wil zich continu verbeteren en is groeiend. In dat kader is er nu wegens uitbreiding plek voor een fulltime (40 uur per week) Financieel Administratief Medewerker.

Wat ga je doen:
In deze afwisselende functie ben je primair verantwoordelijk om het debiteurenbeheer naar het next level te brengen. Daarnaast houd jij je bezig met het verwerken van inkoopfacturen, het doorvoeren van bankmutaties, het maken van financiële rapportages, werk je nauw samen met je collega’s en ondersteun je de Financieel Manager waar nodig.

Wie ben jij?
Je hebt met succes bij voorkeur een hbo-opleiding (financieel) afgerond, hebt ervaring met debiteurenbeheer en beleeft daar ook plezier aan. Je kunt prima overweg met diverse softwarepakketten (AFAS Profit is een pre) en hebt gedegen kennis van MS Office. Met name in MS Excel ben je een gevorderde gebruiker. Het is een pre als je goed Duits en Engels spreekt. Qua persoonlijkheid ben je zelfstandig, assertief, inspirerend, nauwkeurig, integer en kun je goed luisteren. Verder ben je communicatief sterk, een echte teamspeler en kun je goed plannen en organiseren.

Wat bieden we jou?
Een hele leuke functie voor een finance professional met de ambitie om door te groeien. Er wordt veel eigen initiatief van je verwacht; wat je ook de ruimte geeft om zelf invulling te geven aan de functie. Je werkt met de modernste software en komt terecht bij een jonge groeiende organisatie waar veel mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien. Er is altijd ruimte voor aanvullende opleidingen als dat de organisatie ook verder helpt in haar ontwikkeling. Toegevoegde waarde leveren wordt zeer gewaardeerd en beloond binnen Oranje Furniture Care en daar is volop ruimte voor. Je krijgt tenslotte een fantastische werkplek en komt te werken in fijn team met een prima werksfeer.

Geïnteresseerd?
LEV Carrièremakers verricht exclusief de werving & selectie voor alle vacatures van Oranje Furniture Care. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld. Als je geïnteresseerd bent solliciteer dan via de solliciteer button op deze pagina. Of stuur je cv onder vermelding van deze vacature naar info@lev-hr.nl. Een motivatie(brief) toevoegen hoeft niet! Als jouw cv daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face-to-face en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je meer wilt weten over de vacature en/of organisatie kun je bellen met Johan Post: (06) 288 32 712.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Trefwoorden: Financieel Administratief Medewerker Vacature Oldenzaal, Financieel Medewerker, Administrief Medewerker, Finance, Debiteurenbeheer, HBO


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Financieel Medewerker, Overijssel