Accountant AA

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Je begeleidt in deze veelzijdige functie collega assistent accountants bij hun werk en je adviseert klanten ten aanzien van de administratieve organisatie. Je leidt samenstelopdrachten waarvan de uitvoering in handen is van assistent accountants en begeleidt deze bij hun werk. Je voert de meer complexere samenstelopdrachten zelf uit en bij bijzondere opdrachten participeer je in een team. Een deel van de werkzaamheden bestaat uit reviewen van dossiers en het voeren van besprekingen met klanten.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, een certificering als AA en beschikt over recente werkervaring in soortgelijke functie (of dit is de ideale opstap voor jou). Je hebt kennis van relevante (inter)nationale wet- en regelgeving en bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen de accountancy. Klantgericht, ambitieus, besluitvaardig en initiatiefrijk zijn woorden die bij jou passen. Interesse / nieuwsgierig? Bel of mail me voor meer info en dan hebben we snel een afspraak!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een Accountant AA.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa

Tags: Accountant, Accountant-Administratieconsulent, AA, accountancy, teamleider, reviewen en adviseren, groeifunctie, Roosendaal, accountancy vacature, Brabant.

ROUSCH streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, > 10 jaar, Noord-Brabant, Financiele Administratie