Assistent accountant / relatiebeheerder

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Je gaat als assistent accountant / relatiebeheerder zelfstandig aan de slag voor een deel van de klantenportefeuille, waarbij je van A tot Z voor de klant werkt. Je gaat aan de slag met administraties (controleren), jaarrekeningen, aangiften en periodieke cijfers. Hierbij let je continu op adviesmogelijkheden. Na een gedegen inwerkperiode, ga je ook zelfstandig adviezen met de klant bespreken.


Functie-eisen
  • Je beschikt over een afgeronde en relevante opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de samenstelpraktijk;
  • Je hebt ook fiscale kennis en ervaring opgedaan;
  • Je werkt gestructureerd, maar je kan ook omgaan met ad hoc situaties;
  • Je bent enthousiast, klantgericht en communicatief sterk.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountants / Relatiebeheerders.     
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl, http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant en http://www.rousch.nl/vacatures-clientadviseur-relatiebeheerder.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: assistent accountant, relatiebeheerder, samenstellen, relatiebeheer, adviseur, sparringpartner, administratiekantoor, vacature, Tiel, Gelderland.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie