Fiscalist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als fiscalist verzorg je de voorbereiding en de behandeling van bezwaar- en beroepsschriften. Ook ben je als fiscalist verantwoordelijk voor het opstellen van complexe aangiften. Daarnaast geef je cliënten, na overleg, fiscale adviezen op uiteenlopende gebieden. Je signaleert nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Naast het adviseren, ben je voortdurend bezig je relatienetwerk uit te breiden.


Functie-eisen

Als fiscalist heb je een afgeronde opleiding WO fiscale economie of fiscaal recht. Je bent bereid om verder te leren (NOB). Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op een accountants- of advieskantoor. Je bent communicatief, cijfermatig sterk en een kan zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Fiscalisten.
Kijk voor meer interessante vacatures op: www.rousch.nl of https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen.
Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Tags: fiscalist, belastingadviseur, fiscaal, accountancy, accountantskantoor, MKB, Ridderkerk, Zuid-Holland.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 3-5 jaar, Belasting, Zuid-Holland, € 3.000 - € 5.000, Belastingadviseur