Controller Personeels- en Salarisadministratie

Controller personeels- en salarisadministratie

Voor de Kenniskern Personeel en Organisatie (P&O) zoeken wij per 1 september 2018 een controller personeels- en salarisadministratie voor het kennisteam Personeels- en Salarisadministratie & Functioneel beheer (PSA/FB) voor 32 uur per week.

Hoe ziet het team eruit?
De afdeling P&O bestaat uit verschillende kennisteams, die worden aangestuurd door de manager P&O. De Personeels- en Salarisadministratie (PSA) is 1 van deze teams en is verantwoordelijk voor de totale mutatie- en salarisverwerking van Amphia. De PSA bestaat uit assisterende medewerkers, administrateurs, en controllers. Het team wordt aangestuurd door een teamleider. 

Wat ga je doen als controller personeels- en salarisadministratie?
Je draagt zorg voor:

 • De controle op het salarisproces en een juiste en tijdige salarisverwerking en betaling;
 • De fiscale en juridische toets van personeelsmutaties en bewaakt de voortgang en kwaliteit van de mutatieverwerking binnen het team;
 • Interne en externe financiële afstemming (ziekengelden, pensioenkosten, journaalpost en tussenrekeningen);
 • Controle en onderhoud van het personeels- en salarissysteem n.a.v. wijzigingen in Wet- en Regelgeving en Cao;
 • Advisering bij complexe vraagstukken, zowel juridisch, fiscaal als uitvoerend en het opstellen van berekeningen;
 • Ontwikkelen en genereren van (controle)overzichten;
 • Een tijdige aanlevering en controle van (al dan niet wettelijk) vereiste gegevens aan externe belanghebbenden.


Wat breng je mee?
Je bent een servicegerichte teamplayer met uitstekend cijfermatig inzicht. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en haalt veel voldoening uit het optimaliseren van processen. Communicatief ben je sterk en je hebt oog voor een goede samenwerking en afstemming binnen en buiten de afdeling. Je doet pro-actief verbetervoorstellen. Vanzelfsprekend ben je een kei in het plannen en prioriteren van je werkzaamheden.

Daarnaast beschik je over:

 • Relevante vakkennis op HBO niveau aangevuld met het praktijkdiploma loonadministratie (PDL);
 • Ruime ervaring binnen het vakgebied;
 • Kennis van fiscale en sociale wetgeving;
 • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking, bij voorkeur met AFAS;
 • Uitstekende kennis van Excel.


Wat biedt Amphia als werkgever?
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging of omzetting naar een vast dienstverband. Daarnaast heeft Amphia aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris van maximaal € 3.490,- bruto per maand, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 50, op basis van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering;
 • Voordelen bij aanschaf van een fiets, tablet, smartphone en nog veel meer; Prettige werksfeer.


Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vacature van controller personeels- en salarisadministratie? Jennifer Post, meewerkend teamleidinggevende P&O beantwoordt graag jouw vragen via 076 595 1063. 

Solliciteren op de vacature van controller personeels- en salarisadministratie
Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Laat je cv met motivatie vóór 4 augustus, 2018 achter via onze sollicitatiepagina.

Ben je al in dienst bij Amphia? Solliciteer dan via de interne vacaturepagina van Amphia. Via de onderstaande button is dit niet meer mogelijk voor de interne medewerker. 

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Bijzonderheden
Werknemers die door Amphia zijn aangemerkt als re-integratiekandidaat of boventallige medewerker kunnen met voorrang solliciteren. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je solliciteert op deze vacature gaan wij er vanuit dat je meewerkt aan de referentiecheck. 

Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht. 

Kijk voor meer informatie over Amphia op onze website www.amphia.nl
 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Personeelsadministrateur, Salarisadministrateur, AFAS, Praktijkdiploma Loonadministratie, PDL, Personeelsadministratie, Loonadministratie, Salarisadministratie, MBO, Breda, Controller, Controlling
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Controller, Juridisch, Noord-Brabant