Belastingadviseur MKB

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als ervaren belastingadviseur draag je de verantwoordelijkheid voor je eigen MKB-portefeuille. Je treedt zelf op als relatiebeheerder, al dan niet in combinatie met een Accountant. Je adviseert je klanten op het gebied van onder andere inkomsten- en vennootschapsbelasting, je begeleidt je klanten bij bedrijfsopvolging of -overnames etc. Je stuurt je minder ervaren collega's van het fiscale team aan, draagt je kennis op hen over en levert input voor het vaktechnisch overleg. Je reviewt de aangiften en voorbereide adviezen van collega's en levert een actieve bijdrage aan uitbreiding van de dienstverlening en klantenportefeuille.


Functie-eisen

Je hebt de opleiding WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond en minimaal 7 jaar ervaring als Belastingadviseur. Je kunt zelfstandig een klantenportefeuille beheren van MKB-klanten en zoekt een fiscaal team waarin je een merkbare bijdrage kunt leveren aan de koers van het kantoor. Je bent in staat om de ontwikkelingen in de branche te vertalen naar nieuwe mogelijkheden voor het kantoor en durft hier ook verantwoordelijkheid voor te nemen. Je bent daadkrachtig, je bezit voldoende overtuigingskracht en je bent in staat om collega's en klanten te betrekken bij nieuwe ontwikkelingen. Je past bij het team wanneer je een nuchtere persoonlijkheid hebt, gemakkelijk communiceert en een echt Brabants kantoor zoekt.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur 

Tags: Belastingadviseur, ervaren, accountantskantoor, fiscalist, juridisch, fiscaal recht, in contact met klanten, sparringpartner directie, Breda, Brabant.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Belasting, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Belastingadviseur, Noord-Brabant