(Junior) Verzekeringsadviseur Telefonisch Adviesteam

Wie zijn wij?
Elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat. Dat is waar wij voor staan. Univé Zuid-Nederland is een coöperatie en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Met als uitgangspunt altijd onze kernwaarden; samen, dichtbij en doen! We zoeken daarbij altijd naar manieren om het beter te doen voor onze klanten. Niet voor niets hebben we al verschillende prijzen gewonnen op het gebied van klanttevredenheid! 
Het werkgebied van onze regionale Univé is de provincie Zuid-Holland. Met 6 advieswinkels in het werkgebied (Delft, Zoetermeer, Gouda, Capelle aan den IJssel, Roelofarendsveen en Naaldwijk) is er voor de klant altijd een adviseur van Univé Zuid-Nederland in de buurt. 
 

Univé heeft voor haar locatie in Delft een vacature voor een

 

(Junior) Verzekeringsadviseur Telefonisch Adviesteam


De uitdaging als Verzekeringsadviseur
Voor ons telefonisch Advies Team in Delft zijn wij op zoek naar enthousiaste commerciële mensen die aan het begin staan van hun loopbaan in de verzekeringswereld. Maar ook voor iemand die toe is aan een tweede stap in zijn carrière is deze functie zeker interessant. 

Samen met je collega’s ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze klanten. 
In de toekomst zullen wij de klant ook o.a. te woord staan via WhatsApp, chat en skype. 
Je adviseert de klant in eerste instantie op het gebied van auto, bromfiets en motorverzekeringen. Daarnaast maak je waar mogelijk afspraken voor onze commercieel medewerkers in advieswinkels en de particuliere buitendienst. In deze rol wordt je in de gelegenheid gesteld door te groeien tot een allround verzekeringsadviseur en kun je in de toekomst over een breder scala verzekeringen advies uit gaan brengen. Daar gaan wij je bij helpen door het aanbieden van coaching en vakinhoudelijke opleidingen. De wat meer ervaren adviseur kan deze stap uiteraard al eerder maken. 

Deze ontwikkeling bied je ook de mogelijkheid om door te groeien naar een functie in een van onze winkels of op onze bedrijvenafdeling. Kortom, een goede start van een mooie loopbaan! 

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat is in mooie woorden een gastvrouw of gastheer, commercieel, kwaliteit gericht en dienstverlenend ingesteld. Eigenlijk willen we daarmee zeggen dat je gewoon een leuk mens bent met een gunfactor. De klant beschouwt jou als een prettig contactpersoon en heeft het vertrouwen dat de verzekeringen bij jou goed geregeld zijn.

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en je bent Wft proof (minimaal Wft basis en WFT Schade Particulier).
  • Je hebt de ambitie om op latere termijn door te groeien naar een zwaardere adviesrol. Dat kan zowel in de advieswinkel als bij de zakelijke dienstverlening zijn.


Wat biedt Univé jou?
Het betreft een fulltime functie maar een parttimedienstverband (minimaal 24 uur) is bespreekbaar. Daarnaast ben je bereid om minimaal 1 avond in de week te werken. 

Het salaris is maximaal € 2.724,- bruto per maand op basis van 40 uur. We keren een 13e maand uit en natuurlijk krijg je korting op onze producten. We bieden je een tijdelijk contract met de intentie om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden. 

Je wilt de dienstverlening naar de klant blijven verbeteren. Dat doe je door in jezelf te investeren door jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en kennis te verdiepen. Wij zullen je daar vanzelfsprekend bij helpen. 

Overige informatie
Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Hans Bosch, Teamleider telefonisch Advies Team, via h.bosch@unive.nl.

Solliciteren op de functie van Junior Verzekeringsadviseur Telefonisch Adviesteam
Enthousiast? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina

Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Verkoopadviseur, Adviseur Verzekeringen, Verkoop Binnendienst, Commercieel Medewerker, vacature Delft
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, MBO, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Zakelijke dienstverlening