Manager Finance & Operations | Ter Stege Groep

Wat is jouw opdracht?

Ter Stege wil binnen 5 jaar de ‘IKEA’ van de prefab betonindustrie zijn. Kernwoorden hierbij zijn: simpel, slim en foutloos. Dit zie je terug in de aanpak van Ter Stege: van productie tot en met opbouw bij de klant. Om dit te realiseren is een verdere professionaliseringsslag nodig. Als Manager Finance & Operations draag jij hieraan bij met jouw kennis en ervaring!

Naast de afdeling Financiën ben jij, gezien de compacte omvang van de organisatie, ook verantwoordelijk voor hr, ict, facilitaire zaken en marketing.

Jouw opdracht: de primaire processen van Ter Stege Groep effectief en efficiënt inrichten en zorgen voor een duidelijke structuur. Doel: professionaliseren!

Hoe ga je dat aanpakken?

Je vervult een expertrol op het gebied van financiën en bedrijfsvoering en een matrixrol binnen het MT. Je denkt actief mee en schroomt niet om ideeën te initiëren en deze in overleg te implementeren binnen de organisatie.

Door met een frisse blik naar primaire processen binnen de organisatie te kijken, spot je verbetermogelijkheden. Je pakt proactief kansen op en bent zelfstandig.

Groei is de mindset binnen Ter Stege. Van jou wordt verwacht dat je deze mindset ondersteunt en hier een bijdrage aan levert. Jij denkt voortdurend mee over de optimale structuur en brengt overzicht en duidelijkheid binnen de organisatie. Je stelt concrete KPI’s op en komt met juiste en betrouwbare (financiële) rapportages. Zo kunnen weloverwogen beslissingen genomen worden. Door je brede rol binnen de organisatie fungeer je al verbindende schakel. Met jouw empathisch vermogen weet je collega's mee te nemen in nieuwe ideeën en creëer je draagvlak binnen de organisatie.

Wat breng je daarvoor mee?

 • HBO werk- en denkniveau; relevante financiële achtergrond
 • Ervaring binnen een productieomgeving en kennis van LEAN zijn een pré
 • Helicopterview, analytisch, snel schakelvermogen
 • Leidinggevende vaardigheden, verbinder en betrokken
 • Enthousiaste, energieke persoonlijkheid; aanpakker en doener!
 • Snapt de dynamiek van een DGA omgeving
 • Woonachtig op bereisbare afstand van Hoogeveen

Waar ga je dit doen?
Internationale specialist in klantspecifieke betonmallen!

Ter Stege is een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland. Inmiddels bestaat zij 210 jaar en met 160 medewerkers gaat zij over naar de 11egeneratie!

Zij is sterk in het produceren van houten bekistingen en stalen mallen voor de prefab betonindustrie en is hierin één van de grootste spelers op de Europese markt. Daarnaast levert zij specialisten op locatie voor de juiste opbouw en kwaliteitsborging. Ter Stege richt zich op Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, maar je komt hun producten ook tegen in Engeland, Qatar en Curaçao.

Ter Stege staat voor: kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Door korte lijnen, precisie en afwerking op hoog niveau kan zij snel en optimaal aan de behoefte van de klant voldoen. De missie is dan ook: een kwalitatief hoogwaardig product afleveren, met een foutloze opbouw op locatie.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken bij een van de grootste Europese spelers op dit vakgebied
 • No-nonsense cultuur, korte lijnen, familiebedrijf
 • Verantwoordelijke en zelfstandige functie, lid van het MT
 • Dynamische omgeving, waar ruimte is voor humor
 • Na 210 jaar nog steeds niet uitgegroeid!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken jij je in bovengenoemd profiel? Reageer dan nu via www.velde.nl!

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met William Antonis of Reinout Janssens via 088-6070100. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van de Ter Stege Groep.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Drenthe, > 10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Corporate Finance, Financieel Manager