Hoofd Salarisadministratie

Het Bravis ziekenhuis zoekt per direct een:

 

Hoofd Salarisadministratie

voor onze locaties in Roosendaal en Bergen op Zoom

36 uur per week


Waar ga je werken?
De afdeling salarisadministratie is onderdeel van het cluster Finance & Control. Het team bestaat momenteel uit 9 personen. De salarisadministratie omvat het Bravis ziekenhuis en diverse nevenbedrijven. In totaal worden er maandelijks ruim 3200 dienstverbanden verloond. Naast de hoofdtaak van het voeren van de salarisadministratie zijn de belangrijkste neventaken: het verstrekken van managementinformatie en het voeren van het functioneel beheer van het salarisinformatiesysteem, het ziekteverzuimregistratiesysteem en het dienstroostersysteem. 

Functieomschrijving Hoofd Salarisadministratie
Wij zijn op zoek naar een hoofd salarisadministratie die meehelpt de administratieve processen van de salarisadministratie verder te optimaliseren. Je slaagt daarin door niet alleen je directe collega’s te inspireren en te coachen, maar ook door verder te kijken dan alleen de salarisadministratie. Je slaagt er door je uitstekende communicatieve vaardigheden in om ook het management en medewerkers van andere afdelingen enthousiast te maken voor je plannen. Een deel van je werktijd ga je tevens meewerken aan het maandelijks proces van salarisadministratie. Na een ruime inwerktijd ben je in staat om het huidige hoofd salarisadministratie op te volgen. 

Als Hoofd Salarisadministratie herken je jezelf in het volgende profiel
Je hebt door enige jaren ervaring een uitstekend zicht op alle werkprocessen van de salarisadministratie - bij voorkeur in een zorginstelling - en biedt je collega’s ondersteuning in het verder optimaliseren daarvan. Je hebt een HBO opleiding afgerond, eventueel aangevuld met vakgerelateerde opleiding PDL / VPS. Je doorziet gemakkelijk het verschil in hoofd- en bijzaken, je bent communicatief vaardig en beschikt over vaardigheid in het leidinggeven, plannen en organiseren. 

Wat hebben we jou te bieden?
Een werkomgeving met volop uitdagingen. De functie omvat een dienstverband van 36 uur en heeft in 1e instantie een tijdelijk karakter voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. De functie is beschikbaar met ingang vanaf 1 september 2018. 

Bravis kent arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring, gebaseerd op functiegroep 60, minimaal € 3012,-- en maximaal € 4378,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (cao-salarisschalen per 1-7-18). 

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis? Kijk voor een goede impressie op https://youtu.be/YrYvk2X6bhk

Informatie en sollicitatie vacature Hoofd Salarisadministratie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer C. van de Weegen, hoofd salarisadministratie, telefoonnummer 088-7067190. 

Je kunt tot 16 juli a.s. solliciteren, waarbij je wordt verzocht je sollicitatiebrief en CV te uploaden als Word- of PDF-bestand via ons sollicitatieformulier
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Teamleider Salarisadministratie Noord-Brabant, Vacature Hoofd Salarisadministratie Bergen op Zoom, Vacature Hoofd Salarisadministratie Roosendaal
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, HBO, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Manager