Financieel Adviseur

Een unieke kans willen aangrijpen? Wij bieden namelijk jou de gelegenheid om deze nieuwe functie van financieel adviseur in onze organisatie naar goed inzicht vorm te geven in het unieke samenwerkingsverband van de Drechtsteden.

Financieel Adviseur
18 uur | Hardinxveld-Giessendam

Wat ga je bij ons doen?

Je zorgt voor verbinding van de gemeentelijke organisatie van Hardinxveld-Giessendam met het Servicecentrum Drechtsteden op het gebied van de financiële administratie en processen. 
Een goede financiële administratie is voor beide organisaties van groot belang. Het is jouw taak om hieraan bij te dragen. Met een grote diversiteit aan vraagstukken die over en weer spelen ga jij aan de slag. Dit betreft onder andere het aanvragen van autorisaties, het aanleveren van financiële boekingen zoals memoriaalboekingen, de afwikkeling van tussenrekeningen en de verbetering van processen. Ook lever je een bijdrage aan de totstandkoming van de P&C producten zoals jaarrekening en begroting. 
Verder vragen wij jou te ontdekken wat er nog meer moet gebeuren en dat te organiseren, bij jezelf of bij anderen.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding op financieel gebied
  • Je hebt uitstekende kennis en ervaring met een gemeentelijke administratie
  • Je bent handig met softwarepakketten (o.a. Excel)
  • Je bent een verbinder en een netwerker
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen
  • Je hebt overtuigingskracht

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren. Je bent gericht op het bereiken van gezamenlijke resultaten. Je bent een doorpakker, stressbestendig en zorgvuldig.
Je hebt een signaalfunctie en bent assertief. Je kunt processen doorgronden en overzien welke effecten dat heeft op de samenwerking tussen verschillende sleutelfiguren. Schakelen in een speelveld van verschillende belangen gaat je van nature af. Daarin versta jij als jij geen ander de kunst van het achterhalen van de vraag achter de vraag en weeg je af welke wegen effectief zijn om te bewandelen.

Waar kom jij te werken?
Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. 
Onze organisatie is ook continu in verandering. Die verandering realiseren wij met onze professionals. En omdat wij vinden dat professionals ook professionals moeten kunnen zijn, faciliteren wij persoonlijke ontwikkeling, stimuleren we het pakken van kansen en geven we ruimte aan het inbrengen en realiseren van eigen ideeën.
De komende drie jaar werken wij met een activiteitenkalender die erop gericht is om de doorontwikkeling van onze organisatie verder te brengen. Het uitgangspunt daarbij is: wat goed is behouden en wat anders kan aanpakken! 

Je komt te werken binnen het team financiën. Dit team bestaat uit 5 medewerkers. Vanuit het concept van zelforganisatie vindt het team het belangrijk om te werken aan een duidelijke profilering in de organisatie en in het netwerk. We verwachten van jou dat je dit met enthousiasme ondersteunt en uitdraagt.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een mooie plek binnen onze organisatie voor 18 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en is maximaal € 4.225,- bruto per maand (uitgaande van functieniveau 10 bij een werkweek van 36 uur). Je begint op tijdelijke basis met mogelijk zicht op een vaste aanstelling bij onze gemeente. Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 16,8% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Solliciteren of nog meer weten?
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan online door te klikken op de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met René Backer (beleidsmedewerker) of Angel Franken (teamcoach) via telefoonnummer 14 0184.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Sollicitaties die na de reactiedatum binnen komen, worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie stellen wij niet op prijs!

Trefwoorden: Financieel Adviseur, Adviseur Financiën, Advies, Financial Consultant, Finance, HBO  


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Consultancy, Gemeente, Zuid-Holland, Financieel Adviseur