Verzekeringsadviseur

Univé Leksprong heeft voor haar locatie in Leerbroek een vacature voor een

 

Verzekeringsadviseur


Wie zijn wij?
Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar wij voor staan. Univé Leksprong is een Onderlinge en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Met als uitgangspunt altijd onze kernwaarden; samen, dichtbij en doen! We zoeken daarbij altijd naar manieren om het beter te doen voor onze klanten. Niet voor niets hebben we al verschillende prijzen gewonnen op het gebied van klanttevredenheid! 

We leven in een tijd waarin de klant steeds meer zelf moet regelen. Ook op het gebied van verzekeringen. Er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de klant inzicht heeft in zijn financiële situatie zodat hij de juiste keuzes kan maken. De adviseurs van Univé Leksprong inventariseren samen met de klant de risico’s die de klant loopt in het dagelijkse leven. De klant krijgt inzicht in het totaal plaatje en weet welke risico’s hij wel en niet wil (of kan) dragen. Alleen, met partner of gezin, of als ondernemer. 

Het werkgebied van onze regionale Univé is de driehoek Houten, Lopik en Leerbroek. Met 3 advieswinkels in het werkgebied is er voor de particuliere klant altijd een adviseur van Univé Leksprong in de buurt. 

Wat ga je doen als Verzekeringsadviseur?
We leven in een tijd waarin de klant steeds meer zelf moet regelen. Ook op het gebied van verzekeringen. Er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de klant inzicht heeft in zijn financiële situatie zodat hij de juiste keuzes kan maken. Bij Univé richt jij je samen met de klant op de risico’s die de klant loopt in het dagelijkse leven. De klant moet het totaal plaatje kennen en weten welke risico’s hij wel en niet wil (of kan) dragen. 
Alleen, met partner of gezin, of als ondernemer.

  • Jij werkt in onze advieswinkel waar klanten naartoe bellen of waar zij langs komen met al hun vragen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande én nieuwe particuliere relaties.
  • Jij denkt vanuit risico’s. Onze klanten vertrouwen op jou bij het inzichtelijk maken van de risico’s die zij lopen in het dagelijkse leven. Je biedt hiervoor oplossingen aan die het financiële risico kunnen opvangen. Heeft de klant niet alle risico’s afgedekt die hij loopt, dan zie je dat als een kans.
  • Door de juiste vragen te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn in wie tegenover je zit, ben jij in staat samen met de klant het juiste pakket van verzekeringen en diensten samen te stellen. Het is belangrijk dat je echt meedenkt met de klant, om uiteindelijk tot een passend aanbod te komen. Je doorloopt met de klant de reis in het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s.
  • In elk gesprek probeer jij de verwachtingen van de klant te overtreffen en zet jij dat stapje extra! Door jouw benadering van de klant overtuig jij de klant om totaalklant bij Univé te worden.
  • Je bent samen met je collega’s in de advieswinkels onze commerciële voorhoede van onze organisatie. De functie verzekeringsadviseur is nadrukkelijk geen administratieve functie.


Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat is in mooie woorden een gastvrouw of gastheer, commercieel, kwaliteitsgericht en dienstverlenend ingesteld. Eigenlijk willen we daarmee zeggen dat je gewoon een leuk mens bent met een gunfactor. De klant beschouwt jou als steun en toeverlaat bij het voorkomen van financiële risico’s. Je bouwt een persoonlijke relatie met de klant op en de klant weet daarom makkelijk de weg weer terug te vinden naar een Univé advieswinkel met eventuele vragen.

  • Je bent aantoonbaar commercieel succesvol in je huidige functie en je hebt de drive om te scoren. Uiteraard heb je daarbij altijd het belang van de klant voor ogen gehouden.
  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en je bent Wft proof (minimaal Wft Schade Particulier en bereid meer Wft diploma’s te halen).
  • Je hebt de ambitie om op latere termijn door te groeien naar een zwaardere adviesrol. Dat kan zowel in de advieswinkel als bij de zakelijke dienstverlening zijn.


Wat biedt Univé Leksprong jou?
Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 32 uur (4 dagen) per week beschikbaar bent. Bij voorkeur bieden wij je een baan voor 40 uur per week aan. 

Het salaris is maximaal € 2.920,- bruto per maand op basis van 40 uur. We keren een 13e maand uit en natuurlijk krijg je korting op onze producten en we hebben een goede pensioenregeling. 

Je wilt de dienstverlening naar de klant blijven verbeteren. Dat doe je door in jezelf te investeren door jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en kennis te verdiepen. Wij zullen je daar vanzelfsprekend bij helpen. 

Overige informatie
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Marcel Frijns, Raad van Bestuur via 06-10288572. 

Solliciteren op de functie van Verzekeringsadviseur
Enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina

Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Mogelijk volgt er daarna nog een assessment. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Advies, Adviseur, Adviseren, Verzekeringsadvies, Verzekeringsadviseur, vacature Univé, vacature Leerbroek
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, MBO, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Zakelijke dienstverlening