Accountant

Ben jij ongewoon ondernemend en wil jij dé adviseur van jouw MKB klanten zijn? Solliciteer dan als Accountant bij Van Braak Accountants in Den Burg op Texel

Accountant

Texel (Den Burg)

De functie
Als Accountant ben je spil in het team en zorg je ervoor dat jouw klanten het beste advies en de juiste begeleiding krijgen. Je durft van gebaande paden af te gaan en levert daarmee ongewoon betrokken advisering, daar dagen we je in uit! Binnen het wettelijk speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed.

Jij bent verantwoordelijk voor jouw klanten en de aanwas van nieuwe klanten. Geen dag gaat voorbij zonder contact met potentieel nieuwe klanten, daar zit jouw drive. Daarnaast bemoei je je actief met de ontwikkeling van de rest van het team en ben jij je bewust van je voorbeeldfunctie.

Jouw taken

 • reviewen en/of opstellen en bespreken van samensteldossiers, jaarrekeningen, fiscale aangiften, tussentijdse verslaggeving en resultaten- en liquiditeitsbegrotingen
 • afhandeling van complexe samensteldossiers en belastingaangiften
 • advisering en begeleiding van strategische MKB klanten op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied
 • relatiebeheer van eigen klantenportefeuille
 • regionale marktbewerking zodat sprake is van structurele uitbreiding van het klantenbestand (regionaal gezicht!)
 • coaching van (Senior) Assistent Accountants en Relatiebeheerder
 • eindverantwoordelijk voor declarabiliteit, declaratieresultaat en facturatie
 • bijdrage leveren aan Van Braak Accountants brede projecten


Functie-eisen

 • Je bent een (bijna) tekeningsbevoegd Accountant
 • Je vindt het leuk een team te begeleiden
 • Je bent ondernemend van geest en aard
 • Je bent klant- en resultaatgericht, creatief, commercieel, overtuigend
 • Je beschikt over buitengewoon goede adviesvaardigheden
 • Jouw fiscale kennis en ervaring zien we terug in jouw werkzaamheden


De werkomgeving
Van Braak Accountants is een middelgrote Accountantsorganisatie met circa 180 medewerkers en elf vestigingen verspreid over heel Nederland. De afgelopen twee jaar zijn we hard gegroeid en die groei zet door. Daarom breiden we uit en zoeken we voor ons kantoor op Texel (14 medewerkers) een nieuwe collega. Wij hebben een informele werksfeer met een nuchtere mentaliteit waarbij we elkaar op positieve wijze kritisch en scherp houden. Met een locatie waar de meeste zonuren zijn van Nederland en 30 km strand op 5 minuten afstand van kantoor is Texel een fijne werkomgeving. In slechts 20 minuten varen ben je al aan de overkant. En niet onbelangrijk: de oversteek is altijd filevrij!

Arbeidsvoorwaarden
Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling. Vervoer op het eiland is volledig verzorgd zodat jij zonder problemen van de boot naar kantoor kan komen. Wanneer we beiden overtuigd zijn van de klik dan gaan we wat ons betreft een dienstverband aan voor onbepaalde tijd. Commitment, daar houden we van.

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

De Van Braak Accountants-Academy is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carrière van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.

Contactinformatie
Ben jij net als Van Braak Accountants ‘ongewoon ondernemend’ en voldoe je aan het gewenste profiel? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatiepagina en weet binnen twee werkdagen waar je aan toe bent. Wil je eerst meer informatie, bel (06-13010282) of mail (hr@vanbraakaccountants.nl) dan met Mi Sun van der Mannen, HR -adviseur.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Heel Nederland