Accountant AA of RA - Diverse partner functies

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Voor de regio Oost Brabant is Rousch voor verschillende MKB kantoren op zoek naar versterking op managementniveau. In deze functie ben je tekeningsbevoegd accountant in de samenstel- of controlepraktijk en krijg je de mogelijkheid om te groeien naar een functie als Partner / Vennoot. Mooie carrière vooruitzichten voor ondernemende accountants in Oost Brabant.
Wil jij meer zeggenschap binnen een organisatie, vind je het leuk om een team aan te sturen en ben je graag in contact met bestaande en nieuwe klanten? Dan hebben wij wellicht een passende functie beschikbaar. 

Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en het is mogelijk om anoniem en na werktijd te solliciteren bij bekende en minder bekende accountantskantoren in de regio Brabant.                                                                                                                         


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor een functie als toekomstig Partner/Vennoot heb je in ieder geval je AA of RA titel op zak en leidinggevende ervaring opgedaan in de controle- of samenstelpraktijk. Je bent daarnaast succesvol in je vakgebied en weet zowel de klant als medewerker te enthousiasmeren. Je bent fulltime beschikbaar en woont in Oost Brabant.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant AA / RA. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl  en http://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa en http://www.rousch.nl/vacatures-accountant-ra en http://www.rousch.nl/vacatures-kantoorleider-vennoot en http://www.rousch.nl/vacatures-manager-teamleider


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, WO, Fulltime, Accountant AA, Bepaalde tijd, HBO+, Accountant RA, 5-10 jaar, > 10 jaar, € 7.000 - € 10.000, € 10.000 en meer, Noord-Brabant, Financiele Administratie