Salarisadministrateur

Functieomschrijving

Als Salarisadministrateur bij dit regionale accountantskantoor met een fullservice dienstverlening en een groeiende salarisadviespraktijk ga jij je allereerst bezighouden met de verwerking van de salarisadministratie in een team van 4 personen. Je signaleert adviespunten en pakt deze zelfstandig op. Daarnaast denk je mee aan procesverbeteringen. Met oog op de toekomst krijg jij voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en ligt er een mooie kans op HR Advies gebied richting de kleinere en grotere mkb klanten van dit accountantskantoor. 


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een leergierige Salarisadministrateur die zichzelf graag verder wil ontwikkelen en contact met de ondernemer niet schuwt. Jij hebt uiteraard een passende opleiding op MBO/HBO niveau en beschikt over je PDL diploma. Daarnaast heb je een paar jaar werkervaring als salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Als je ervaring hebt met Nmbrs is dat mooi meegenomen, maar het is belangrijker dat je goed overweg kunt met ICT. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die een brede functie in wil vullen en het leuk vindt om in de toekomst ook HR Advies werkzaamheden te verrichten voor klanten.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Brabant