Junior Assistent Accountant MBO/HBO

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

In de functie van Junior Assistent Accountant MBO / HBO in de samenstelpraktijk ga je je bezighouden met alle facetten van het vak, zoals het voeren en controleren van administraties, opstellen van eenvoudige jaarrekeningen voor EZ, VOF's en het maken van de bijbehorende aangifte IB, VPB en OB. Je wordt hierin begeleid door ervaren medewerkers die jou de kneepjes van het vak graag bijbrengen. Dit is een mooie start voor jouw loopbaan als Junior Assistent Accountant.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze starters functie in de samenstelpraktijk als assistent accountant herken je je in het onderstaande profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO Assistent Accountant / Accountancy of HBO Accountancy/Bedrijfseconomie
  • Je hebt bij voorkeur stage ervaring opgedaan als assistent accountant
  • Je bent collegiaal, no-nonsense, klantgericht, stressbestendig, communicatief vaardig en pakt zaken snel op
  • Je wil graag onderdeel uitmaken van een klein en hecht team en hebt niet de behoefte om verder te studeren voor je Post HBO AA.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Junior Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: assistent accountant, accountancy, starter, MBO Assistent Accountant of HBO Accountancy, Bedrijfseconomie, per direct, 32-40 uur beschikbaar, vacature, Brabant, Accountantskantoor.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Detachering, HBO, Assistent Accountant, Noord-Brabant, Financiele Administratie