Junior Medewerker Planning & Control

Uw veiligheid, Ons werk

Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s van risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio. 

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen. 

Veiligheidsregio Utrecht heeft voor de afdeling Bestuur & Control een vacature voor een:

Junior Medewerker Planning & Control

36 uur per week (1 fte)

Wat ga je doen als Medewerker Planning & Control?

 • Je stelt interne en externe VRU-brede P&C-producten op. Op basis van de onderlinge taakverdeling binnen het team ben je verantwoordelijk voor:
  • het opstellen van de begrotingsproducten (kadernota, begroting, budgetten), of
  • het opstellen van de verantwoordingsproducten (interne rapportages, bestuursrapportages en jaarstukken).
 • Je draagt bij aan de verdere doorontwikkeling van de P&C-instrumenten van de VRU.
 • Je analyseert relevante wet- en regelgeving en draagt bij aan de implementatie daarvan.
 • Je stelt financiële beleidstukken, verbetervoorstellen en adviezen op.
 • Je voert financiële analyses uit.
 • Je verricht interne controles en adviseert over de inrichting en werking van de administratieve organisatie.


Ben jij dat?

 • Je hebt enige kennis en ervaring op het vakgebied planning & control, waaronder het proces van het opstellen van een jaarrekening en begroting.
 • Je bent leergierig en wilt graag de fijne kneepjes van het vak leren van meer ervaren collega’s.
 • Je hebt WO werk- en denkniveau.
 • Je bent analytisch sterk en werkt zeer nauwkeurig.
 • Je bent continu bezig met het verbeteren van het product en de dienstverlening van de afdeling.
 • Je weet je zowel schriftelijk als mondeling goed uit te drukken en jouw adviesvaardigheden zijn goed ontwikkeld.
 • Je bent gericht op samenwerken en verbinden en vindt het leuk om binnen een dynamische omgeving te werken.


Waar ga je werken? Je gaat werken binnen het stafonderdeel Planning & Control. Dit team van vijf medewerkers is verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van de VRU-brede P&C producten.
 • Het opstellen en onderhouden van het financiële beleid.
 • Het uitvoeren van interne controles.
 • Het ontwikkelen en beheren van de P&C instrumenten.


Het opstellen van de P&C producten gebeurt in nauwe samenwerking en afstemming met onder andere de directiecontrollers (hiërarchisch ondergebracht bij de directies) en de afdeling Financiën (directie Bedrijfsvoering) die verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van de gegevens. 

Wat biedt Veiligheidsregio Utrecht jou?
Veiligheidsregio Utrecht biedt je een interessante functie vol uitdaging in een dynamische omgeving met een prettige werksfeer. Je wordt ingeschaald in schaal 10A (bandbreedte € 3.080,- tot € 4.541,- voor 36 uur per week) op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je de functie volledig en naar tevredenheid uitvoert is doorgroei naar schaal 11 mogelijk (maximaal € 4.859,- bruto per maand). 

De VRU biedt je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB). Een budget waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op een manier die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast heb je 165,6 uur verlof op basis van een 36-urige werkweek. Verder kun je gebruik maken van een ziektekostenverzekering met collectieve korting bij IZA, Menzis of CZ. 

Meer informatie
Informatie over de organisatie vind je op www.vru.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: Bastiaan van ‘t Hoog, concerncontroller / hoofd stafafdeling Bestuur & Control, via 088 878 1700 of b.van.t.hoog@vru.nl

Veiligheidsregio Utrecht werft mensen met de beste capaciteiten voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke kenmerken, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Veiligheidsregio Utrecht is op zoek naar mensen met talent. 

Solliciteren op de functie van Medewerker Planning & Control
Wil je solliciteren? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina. Je sollicitatie en cv dienen uiterlijk binnen te zijn op 9 juli 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel Medewerker, Medewerker Controlling, Planning & Control Medewerker, Veiligheidsregio Utrecht, vacature Utrecht, WO, Bestuur & Control
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, Controlling, Utrecht, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening