Financieel administratief medewerker

Blom Elektrotechniek bestaat al ruim vijfenveertig jaar en is met twee vestigingen, in Warmenhuizen en Beverwijk, een toonaangevend bedrijf in de regio. De orderportefeuille is gezond met mooie projecten, gezamenlijk werken we met ruim 100 medewerkers.
Doordat ons hoofd financiële administratie met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar een opvolger. Kom jij ons team in Warmenhuizen versterken? 
 

Blom Elektrotechniek heeft voor haar locatie in Warmenhuizen een vacature voor een

 

Financieel Administratief Medewerker M/V

24 – 30 uur


Over de functie
Als financieel administratief medewerker ben je hoofd verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële administratie voor de vestiging Warmenhuizen, het vastleggen van financiële feiten van de organisatie en de aanlevering van financiële rapportages aan de directie. 

Wat ga je doen als Financieel Administratief Medewerker?

  • Debiteurenbeheer;
  • Verwerken en beheren van banken en kas;
  • Verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen;
  • Voorbereiden van betalingsverkeer;
  • Verzorgen van de btw aangifte;
  • Assisteren bij de salarisadministratie.


Opleiding en ervaring:
Om in deze functie succesvol te kunnen opereren beschik je over een afgeronde MBO/HBO of SPD-Boekhouden. Daarnaast heb je minimaal jaar werkervaring in een financiële omgeving. 

Voor deze functie is het belangrijk dat je cijfermatig sterk ontwikkeld bent, zelfstandig kunt werken en integer bent. Je bent oplettend, werkt zorgvuldig, je hebt een flexibele instelling en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende onderwerpen. Uiteraard heb je kennis van en ervaring met alle aspecten van de financiële administratie. 

Wat biedt Blom Elektrotechniek jou?
Wij bieden jou een interessante functie in een leuke informele werkomgeving. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arnold Blom via 0226 - 39 25 50. Kijk voor informatie over ons bedrijf op www.blomelektrotechniek.nl

Solliciteren op de functie van Financieel Administratief Medewerker
Voel jij je aangesproken en voldoe jij aan de functieomschrijving? Dan komen wij graag met jou in contact! Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Medewerker Administratie, Financieel Medewerker, MBO, HBO, SPD, Boekhouden
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Banken, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker