Junior Controller (fulltime)

BIS zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken. BIS is onderdeel van Econocom, een internationaal opererende organisatie, die met 11.000 medewerkers actief is in 19 landen en een omzet realiseert van EUR 3 miljard. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van organisaties en helpt hen hun doelen te realiseren met behulp van de strategische inzet van digitale technologie. Bij BIS en Econocom NL werken zo’n 300 mensen.

Om ons serviceniveau verder te verhogen, willen we voor onze vestiging in Ridderkerk (hoofdkantoor) graag kennis maken met een gedreven:

Junior Controller (fulltime)
Analytisch, Administratief, Afwisselend, Uitdagend

De uitdaging
Je begint als vervanger van een collega op zwangerschapsverlof, maar het is zeker de bedoeling dat je - bij gebleken geschiktheid - bij ons blijft en uitgroeit tot een vaste waarde in ons team. In deze leuke en afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor een veelzijdig en uitdagend takenpakket. Je verwerkt de leveranciersfacturen, verzorgt het debiteurenbeheer en je bent verantwoordelijk voor het beheer van het volledige wagenpark. Maar daarmee ben je er nog (lang) niet. Je gaat namelijk ook slimme rapportages bouwen, diepgaande analyses uitvoeren en op basis daarvan conclusies trekken en verbeteracties inzetten. Jij ontpopt je als dé sparringpartner van de Finance Manager.

Jouw profiel
Deze leuke functie is per direct beschikbaar. Om ervoor in aanmerking te komen, beschik je minimaal over een hbo-werk- en denkniveau. Je hebt een opleiding gevolgd in de financiële en/of administratieve richting en je hebt veel affiniteit met cijfers en data. Je bent financieel en analytisch sterk, een vasthoudende doorpakker en een whizzkid op het gebied van Excel (kennis van Exact Globe & Synergy is een pre!).

Daarnaast sta jij bekend om jouw flexibiliteit en proactieve houding. Tot slot vind je het leuk om samen te werken en met collega’s en leidinggevende te sparren om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Vanwege de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar een starter.

De beloning
BIS is een dynamisch bedrijf met korte, informele communicatielijnen en groei in de genen. Wij bieden je een leuke, afwisselende en uitdagende functie (fulltime) binnen een klein en gemotiveerd team waar de sfeer onderling goed is. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Daarnaast profiteer je van een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie en informatie
Ben jij de starter die wij zoeken? Wil jij bij BIS je carrière starten en deze uitdaging aangaan? Stuur je motivatie en cv per e-mail naar sollicitaties@bis.nl.

Voor meer informatie bel je met Nadine Ronteltap, Finance Manager, telefoonnummer 0180-486777. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.bis.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, Administratief Medewerker, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financial Controller, Noord-Holland