Manager Finance & Operations

Wat is jouw opdracht?

Wynmalen & Hausmann is met haar 6 vestigingen toe aan een verdere professionaliseringsslag. Het uiteindelijke doel is te komen tot een optimale toegevoegde waarde voor haar klanten, in de vorm van diversiteit in services en aftersales activiteiten.

Jouw opdracht: jij wordt dé sturende kracht die in staat is door een kritische blik en analyse de bedrijfsprocessen op een effectieve en efficiënte wijze in te richten. Daarnaast ben jij eindverantwoordelijk voor Finance.

Vanuit eerdere ervaring ben je in staat vanuit een helicopterview naar processen te kijken, je initieert verbeteringen en voert deze door. Op deze manier draag jij vanuit jouw rol bij aan de professionaliseringsslag waarbij synergie en optimale samenwerking tussen de vestigingen gestimuleerd wordt.

Naast Finance behoren bij deze bedrijfsprocessen de administratieve organisatie, HR, IT, wagenpark beheer en de verzekeringsportefeuille tot jouw verantwoordelijkheid.

 

Hoe ga je dat aanpakken?

Als Manager Finance & Operations maak je deel uit van het MT en ben jij de rechterhand van de DGA van Wynmalen & Hausmann. Je signaleert kansen en verbeterpunten. Je komt met ideeën, werkt deze uit en implementeert deze binnen de organisatie. Met jouw empathisch vermogen én met jouw persoonlijkheid, weet je op alle niveaus te communiceren, motiveren en creëer je draagvlak. Zo breng je uiteindelijk meer structuur aan binnen de gehele organisatie.

Tot jouw verantwoordelijkheid behoren HR, IT, administratieve organisatie, wagenpark beheer en de verzekeringsportefeuille. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor Finance. Deze combinatie zorgt voor veelzijdigheid en geeft jou de energie en drive.

Met jouw financiële kennis en ervaring zorg jij voor meer grip op de cijfers. Uiteraard doe je dit in goede samenspraak met de controller en de rest van de financiële organisatie.

 

Wat breng je daarvoor mee?

  • Academisch werk- en denkniveau; financieel opgeleid
  • 8 tot 10 jaar relevante werkervaring
  • Breed bedrijfskundig inzicht; optimaliseert de interne organisatie
  • Kennis en affiniteit met IT en ERP systemen is een must
  • Denker en doener; plannen maken én uitvoeren!
  • People manager, die denkt in kansen en mogelijkheden
  • Bij voorkeur ervaring in een service gerichte organisatie
  • Snapt de dynamiek van een DGA omgeving

 

Waar ga je dit doen?

Bij een betrouwbaar oer-Nederlands bedrijf, met passie & trots!

Wynmalen & Hausmann, opgericht in 1875, is de oudste en een van de meest dynamische machine-importeurs van Nederland en is dé importeur van Liebherr en Ammann. Dit zijn twee A-merken voor bedrijven die het beste willen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, recycling en/of overslag.

Naast importeren en leveren van machines, is Wynmalen & Hausmann ook een partner als het gaat om het behalen van maximale inzetbaarheid en prestaties van machines. Uitmuntende service gedurende de gehele levenscyclus van de machines staat dus ook centraal.

Wynmalen & Hausmann heeft zes vestigingen verspreid door Nederland. Hierdoor staat zij dicht bij haar relaties en garandeert zij een snelle serviceverlening, mede dankzij 24-uurs beschikbaarheid. Zij biedt volledige ontzorging; of het nu gaat om advies, verkoop, onderhoud, reparaties en levering van onderdelen. De laatste ontwikkeling is dat Wynmalen & Hausmann een nieuwe vestiging gaat realiseren in Nederweert, die eind 2019 operationeel zal zijn.

Het DNA van Wynmalen en Hausmann? Integriteit, respect, professionaliteit, innovatie, commitment, bereikbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast staat passie voor mens en machine hoog in het vaandel en wil zij waarde creëren voor haar relaties.

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Werken bij dé importeur van Liebherr en Ammann machines
  • Mooie en brede MT-rol; op termijn doorgroeimogelijkheid naar een directie functie
  • Ambitieuze organisatie, met korte lijnen en zeer klantgericht
  • Werken binnen een informele, professionele organisatie met ruimte voor humor
  • No-nonsense cultuur, waar men van aanpakken weet
  • 170 trotse en gepassioneerde collega’s!
  • Uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden

 

Heb je interesse?

Reageer dan nu!

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met William Antonis of Reinout Janssens via 088-6070100. Ben je nieuwsgierig? Neem dan ook eens een kijkje op: http://wynmalenhausmann.nl/


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 5-10 jaar, > 10 jaar, Dienstverlening algemeen, Corporate Finance, Gelderland, Financieel Manager