Senior Medewerker Financiële Administratie

Senior Medewerker Financiële Administratie
36 uur

Het team Financiële Administratie is op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en proactieve senior medewerker financiële administratie.

Wat ga je doen?
Met 6 medewerkers is het team verantwoordelijk voor het uitvoeren, analyseren en rapporteren van financieel administratieve zaken. In de functie van senior medewerker financiële administratie ben jij medeverantwoordelijk voor een correcte financiële administratie.

Je houdt je bezig met een of meerdere van de volgende resultaatgebieden:

  • Verwerking van mutaties, analyse en afstemming van grootboek- en sub administraties (o.a. projecten, onderhoud, leningen, verzekeringen en vaste activa).
  • Het leveren van een bijdrage aan de maand-, kwartaal- en jaarrapportage.
  • Het verzorgen en verwerken van fiscaliteiten (BTW/ Verhuurderheffing/ gemeentelijke lasten).
  • Afrekening stook- en servicekosten.
  • Salarisadministratie.


Wat neem je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde MBA-opleiding (Moderne Bedrijfsadministratie) en meerdere jaren relevante werkervaring en uitstekende kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen, met name op het gebied van Excel. Ervaring met Dynamics Empire is een pre.

Door je klant- en servicegerichte instelling kun je goed schakelen met collega’s en relaties. Je spreekt naast de taal van cijfers, ook de taal van mensen. Je bent zelfstandig maar levert ook graag een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat.

Natuurlijk ben je accuraat en heb je een gestructureerde werkhouding. Bij veranderende omstandigheden kun je je moeiteloos aanpassen en kun je goed omgaan met werkdruk en deadlines.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De functie is ingeschaald in schaal H (minimaal € 2.992,- en maximaal € 3.685,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Je gaat werken bij een maatschappelijk gedreven organisatie met volop kansen om te werken aan uitdagende projecten, waar ruimte is voor ontwikkeling en opleiding en goede arbeidsvoorwaarden conform cao Woondiensten. Een assessment is onderdeel van de wervingsprocedure.

Bo-Ex. Thuis in Utrecht
Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners.

Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag uiterlijk 9 juli 2018 je motivatiebrief en cv. Reageren kan via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amber Jansen, Teamleider Financiële Administratie, 030-2827213. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 12 juli 2018.


We kijken uit naar je reactie! De verwerking van de reacties wordt verzorgd door Vacaturepro.nl. Je ontvangt via hen een ontvangstreactie en een eventuele uitnodiging voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Onroerend Goed, Financieel Medewerker