Business Controller

De gemeente Etten-Leur is een groeiende gemeente met meer dan 43.000 inwoners. We timmeren letterlijk en figuurlijk aan de weg. Ook onze organisatie blijft sterk in ontwikkeling. Dat kunnen en willen we niet alleen, de 5 O’s zijn hierbij cruciaal. We zoeken nieuwe collega’s die ons daarbij willen helpen. Authentieke mensen met een persoonlijke stijl en lef, die samen met onze inwoners, ondernemers, onderwijs, organisaties en andere overheden Etten-Leur naar een hoger level willen tillen. Met heldere resultaten voor onze inwoners op een klantgerichte en dienstverlenende manier. Voor alle duidelijkheid, daar hebben we onze missie van gemaakt!

Wij zijn op zoek naar een:
Business Controller
36 uur

Jouw uitdaging
Je herkent jezelf in onze moderne en brede visie op control en wil een bijdrage leveren aan het invoeren en verankeren van deze visie in onze organisatie. In de dagelijkse praktijk toon je de meerwaarde van onze visie aan door creatieve ideeën aan te dragen die je goed kunt verwoorden en overbrengen in de organisatie. Als controller weet je wat er speelt binnen de organisatie. Je achterhaalt de behoeftes die er zijn in de organisatie en vertaalt de doelstellingen en risico’s naar procedures en interne controlemaatregelen. Met jouw bijdrage zet je team Control nog beter op de kaart binnen onze organisatie.

Onze visie
Team Control wil meer aan de voorkant en tussentijds adviseren en minder toetsen achteraf. We werken toe naar een vorm van control waarbij we van de ‘smalle’ financial control doorontwikkelingen naar de volle breedte van management control. We denken proactief met de organisatie mee om resultaten succesvol te bereiken.

Hoe ziet jouw werkdag er dan uit?
Een werkdag als controller is heel divers. Op maandagochtend praat je eerst even bij met je collega’s over het weekend. Vervolgens werk je aan een rapportage van de interne controle die je hebt uitgevoerd. Daarna ga je verder aan de slag met je onderzoek naar de doelstellingen en risico’s van een van de gemeentelijke programma’s. Je bespreekt dit onderzoek met de betrokken beleidsmedewerkers en teamleider. Tussendoor ga je lunchen in ons bedrijfsrestaurant of loop je even het centrum in voor een boodschap. Je sluit de dag af met het voorbereiden van een overleg dat je die week hebt met het college over een onderzoek dat je uitvoert op hun verzoek.

Zijn wij op zoek naar jou?
Wij zoeken iemand die zich onafhankelijk durft op te stellen, analytisch is en problemen op een creatieve manier weet op te lossen. Je vindt het leuk om contacten te leggen en schakelt met gemak op verschillende niveaus. Je kunt daardoor vraagstukken vertalen naar een hoger abstractieniveau en ook de vertaalslag maken naar praktische situaties. Dit alles doe je met een positief kritische blik, want niets is voor jou vanzelfsprekend!

Ben jij:

  • resultaatgericht;
  • ondernemend;
  • omgevingsbewust;
  • goed in samenwerken;
  • communicatief vaardig;
  • analytisch;
  • humoristisch;
  • en beschik jij over een afgeronde hbo-opleiding?


Dan bieden wij:

  • Een leuke functie in een ambitieus team.
  • Een prettige werksfeer in een dynamische omgeving.
  • Flexibele werktijden.
  • Leuk salaris (schaal 11, max. € 4.859,- bruto per maand bij 36 uur).
  • Een Individueel Keuze Budget: uitbetalen of bijvoorbeeld extra verlof kopen. Jij bepaalt waar je het voor inzet.
  • Opleidingsfaciliteiten: veel mogelijkheden voor jouw ontwikkeling!
  • Aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.


Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Een korte brief met cv, gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Etten-Leur, ontvangen wij graag uiterlijk 25 juni 2018. Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier. Wij streven ernaar om je uiterlijk 29 juni een reactie te geven op je sollicitatie.

Meer informatie?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Frank van Groesen (076- 502 4484), Concerncontroller. Of kijk voor meer informatie op www.etten-leur.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Business Controller, Zuid-Holland, Controller, Noord-Brabant, Overheid