Boekhouder

Introductie
Onze relatie, familiebedrijf Bemeij B.V., verricht een breed scala aan klantgerichte diensten, schoonmaak en aanverwante services. Opgericht in 1976, combineert Bemeij jarenlange ervaring met de nieuwste technieken en een heel persoonlijke benadering. Door de cultuur van kwaliteit, openheid, eerlijkheid, korte lijnen en informeel contact zijn zij in staat om intensieve, betrouwbare en uitgebreide service aan hun klanten te bieden. Wegens het vertrek van de huidige functionaris is men op zoek naar een:

Boekhouder
32 uur

Functie
Je komt te werken in een leuk team waarbij jij als boekhouder verantwoordelijk bent voor een juiste, tijdige en betrouwbare bedrijfsadministratie. Het verwerken van de salarisadministratie, omzetbelasting- en loonbelastingaangifte, debiteuren- en crediteurenadministratie en aanleveren van managementinformatie behoren tot je takenpakket. Jij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en ondersteunt waar nodig elkaar met operationele vraagstukken. Daarnaast ben je aanspreekpunt als het gaat om salaris- en financieel gerelateerde vragen. Tevens ben je in staat om de processen binnen de financiële administratie verder te optimaliseren.

Wij zoeken een medewerker die meerdere jaren ervaring heeft als boekhouder binnen een (familie)bedrijf van vergelijkbare omvang. Je bent nauwkeurig, proactief, positief en een echte teamplayer. Vanuit jouw kennis en kunde ben je in staat zelfstandig en op een correcte wijze de bedrijfsadministratie te voeren.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau richting bedrijfsadministratie en minimaal vier jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichte werkstijl en gefocust op kwaliteit.
  • Affiniteit met het werken in een familiebedrijf.
  • Competenties als proactief, probleemoplossend, accuraat, zelfstandig, loyaal en flexibel zijn sleutelwoorden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam en je bent 32 uur per week beschikbaar (28 uur is bespreekbaar).


Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een familiebedrijf waarbij je een belangrijke rol speelt binnen de financiële afdeling. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Interim & Recruitment. Je sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden middels ons online sollicitatieformulier t.a.v. mevrouw M.M.H. (Machteld) Hoogenboom, vacaturenummer 243.

Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.  Een psychologisch onderzoek/assessment zal deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, MBO, Dienstverlening algemeen, Crediteuren Administratie, Utrecht, Debiteuren Administratie, Zuid-Holland, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Project Controller