Group Reporting Manager

Group Reporting Manager
Kun jij cijfers consolideren van 60 bedrijven uit 15 landen volgens de van toepassing zijnde wet- en regelgeving? Voorzie jij de interne stakeholders van juiste cijfers om strategische beslissingen te kunnen nemen?

Belangrijkste taken
Jij creëert en publiceert de belangrijkste financiële groepsrapportages voor Lely. Samen met de Tax & Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor het samenvoegen van cijfers uit 15 landen waar Lely is gevestigd met een van haar 60 bedrijven. Je schakelt op internationaal niveau met de (in- en externe) accountants om alle cijfers op het juiste moment binnen te hebben en te kunnen presenteren aan de stakeholders. Lely werkt sinds dit jaar met een consolitatietool ‘Tagetic’ dat dit proces ondersteunt.

Je fungeert als kenniscentrum met betrekking tot Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot jaarrekeningen, financiële rapportages en andere accounting vragen. Je werkt samen met Legal, Tax,Treasury en business control voor specifieke vraagstukken. Je adviseert de CFO en geeft presentaties aan de board over bepaalde onderwerpen in jouw expertisegebied. Mede op basis van jouw analyses worden strategische keuzes gemaakt voor Lely.

Samen met de Tax & Financial Controller zorg je ervoor dat processen efficiënt en duurzaam worden ingericht. In de periode september tot en met april ben jij de projectleider van de jaarlijkse audit. Tevens wordt jouw inbreng verwacht bij diverse andere projecten, zoals funding, merger and acquitision en corporate housekeeping.

Profiel
Je hebt ervaring met consolideren en financiële rapportage in een soort gelijke rol of als bijvoorbeeld Manager Finance binnen MKB of als Accountant binnen een accountantskantoor. Verder heb je:

  • minimaal HBO werk/denk niveau
  • minimaal 3 jaar relevante ervaring
  • goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheden (andere talen zijn welkom)


Wij bieden
Een interessante en verantwoordelijke baan binnen een internationaal familiebedrijf bedrijf waarin je schakelt met interne accountants uit 15 verschillende landen over 60 bedrijven. Je werkt met andere vakspecialisten waar je mee kunt sparren voor specifieke vragenstukken. 
Verder bieden wij jou:

  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • flexibele werktijden, mogelijkheid om thuis te werken
  • een prettige werkomgeving met gezellige collega’s
  • ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling
  • salaris tussen € 4.760,- en € 5.470,- (afhankelijk van kennis en ervaring)


Binnen Lely zijn er voor jou ruime doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar Business Controller, Manager Accounting of Treasury.

Contact informatie
Mocht je op basis van het functieprofiel meer willen weten over de rol of over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met dhr. Stace Barreiro de Léon via sbarreirodeleon@lely.com of op 06-44515395.

Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Onze organisatie/ De afdeling
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.
Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Maassluis, Financieel Manager, Adviseur CFO, Audit, Compliance.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, 5-10 jaar, Compliance, Zuid-Holland, Compliance Manager, Financieel Manager