Financieel Adviseur

Vereniging Eigen Huis zoekt een:
Financieel Adviseur
24-32 uur per week

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 750.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

De afdeling
Het Informatie & Advies Centrum (I&AC) is het klantcontact centrum van Vereniging Eigen Huis. Het I&AC heeft telefonisch, via chat, WhatsApp en e-mail contact met haar leden en behartigt de belangen van de (potentiële) leden door hen te begeleiden, ondersteunen, informeren en adviseren, inclusief nazorg. Daar waar nodig en mogelijk adviseert men het lid en/of zakelijke partijen proactief over de producten en diensten van Vereniging Eigen Huis.

De functie
In de functie van Financieel Adviseur sta je leden telefonisch te woord. Je beantwoordt financiële en fiscale vragen op het gebied van de eigen woning. Dit zijn bijvoorbeeld financiële vragen over het afsluiten van een hypotheek en vragen tijdens de looptijd over aflossen en renteherziening. De fiscale vragen gaan bijvoorbeeld over kapitaalverzekeringen eigen woning, de bijleenregeling, gemeentelijke belastingen en schenken voor de aankoop van een woning. Je bent betrokken bij de leden en je geeft signalen van leden door binnen de organisatie. Voor je volledig aan het werk gaat als helpdeskmedewerker zal je een intern opleidingsprogramma volgen. De lengte en inhoud van de opleiding is afhankelijk van je ervaring en achtergrond.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en flexibel inzetbare collega voor het financiële/fiscale team binnen het I&AC. Je vindt het een uitdaging om onze leden van juiste en volledige informatie te voorzien. Je bent leergierig, betrokken, vasthoudend en een teamworker. Je bent klantgericht en doet voor onze leden net dat stapje extra. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je staat open voor feedback. Je hebt ervaring in telefonisch klantcontact. Daarnaast handel je proactief en sta je open voor veranderingen.

Je hebt goede financieel-fiscale kennis op mbo+ niveau. Je bent in het bezit van WFT Adviseur Hypothecair Krediet. Je beschikt over relevante werkervaring die je bijvoorbeeld hebt opgedaan bij een financiële instelling.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Een goede balans tussen werk en privé. Het salaris ligt tussen € 2.289,- en € 3.537,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week, waarbij je je rooster 2 weken van tevoren ontvangt en waarvan de werktijden kunnen variëren (tussen 09.00 en 21.15 uur). Bij aanvang van de werkzaamheden volg je eerst een interne opleiding. Verloning zal plaatsvinden via het uitzendbureau.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Marion Koelewijn, teamleider, te bereiken op (06) 46 13 96 27. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.eigenhuis.nl.

Direct solliciteren?
Ben jij de Financieel Adviseur die wij zoeken? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, € 2.000 - € 3.000, HBO, € 3.000 - € 5.000, MBO, Consultancy, Utrecht, Flevoland, Gelderland, Financieel Adviseur