Junior controller

Junior controller
Locatie: Dinteloord - Cosun innovation center

Ben jij iemand met bedrijfseconomische of vergelijkbare financiële achtergrond? Heb je affiniteit en ervaring met bedrijfseconomische- en financiële vraagstukken, het verzorgen van management- rapportages, financiële verslagleggingen en de verwerking van financiële gegevens? Heb je enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie? En wil jij je verder ontwikkelen tot een financieel professional binnen een dynamische innovatie omgeving, die jou binnen de functie ook verschillende ontwikkelmogelijkheden kan bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
We bieden een functie voor 32-40 uur, waarbij je zorg draagt voor de juiste verwerking van financiële en bedrijfsgegevens en het verzorgen van de daaraan verbonden managementrapportages en financiële verslagleggingen, waaronder subsidies. Dit zullen zowel rapportages, verslagleggingen en verwerking van gegevens betreffen van Cosun New Business & Innovation als Cosun R&D.
Daarbij ondersteun je het management bij financiële en bedrijfseconomische vraagstukken, waaronder het opstellen van business cases. Je biedt ondersteuning bij investeringsaanvragen en bereidt begrotingen, (deel)budgetten en forecasts voor. Daarnaast zal je deelnemen aan projecten (waaronder SAP), waar de focus zal liggen op verdere procesverbetering. In het verlengde daarvan zal je tevens periodieke financiële rapportages en analyses opstellen en verder ontwikkelen, waarbij je tevens de goede werking van procedures en interne controle bewaakt.

Wat breng jij mee?
Je beschikt over een hbowerk- en -denkniveau, aangevuld met 2-5 jaar relevante werkervaring.
Verder vragen wij:

  • Uitstekende beheersing van het Microsoft Office programma Excel.
  • Ervaring met het werken met ERP-systemen, bij voorkeur SAP.
  • Analytisch en conceptueel sterk.
  • Initiatiefrijk, kwaliteits- en resultaatgericht.
  • Zelfstandig, teamplayer en ondernemende instelling.
  • Plannen, organiseren en voortgang bewaken.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden in Nederlandse en Engelse taal.


Waar ga je werken?
Je gaat werken voor Cosun New Business & Innovation. Cosun New Business & Innovation is gevestigd in het Cosun innovation center in Dinteloord. De ambitie van Cosun is om groei te realiseren in de ontwikkeling van biobased concepten en producten voor de food- en non-foodindustrie. Met een duidelijke visie werkt Cosun New Business & Innovation samen met Cosun Biobased Products aan de ontwikkeling van innovatieve biobased chemicaliën en materialen, gemaakt van hernieuwbare, plantaardige bronnen, in nauwe samenwerking met Cosun R&D en Cosun businessgroepen. Neem ook een kijkje op onze website www.werkenbijcosun.nl.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Kraak (Directiesecretaresse), telefoonnummer 076-5303339 of Richard Bakx (HR officer), telefoonnummer 076-5303324. Je schriftelijke sollicitatie kan je sturen via het online sollicitatieformulier en kun je richten aan Richard Bakx.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, Controlling, Corporate Finance, Utrecht, Zuid-Holland, Controller, Industrie/Techniek, Noord-Brabant