Beleidsmedewerker financiën

Stichting VO Haaglanden is een schoolbestuur met 14.000 leerlingen en 1.400 personeelsleden.
De 10 scholen bestrijken gezamenlijk het hele spectrum van praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo en gymnasium. Er is een grote diversiteit in de scholen: van brede scholen tot categorale scholen.
De scholen van VO Haaglanden zijn pluriform in het onderwijsaanbod en in het gehanteerde onderwijsconcept, maar kennen daarentegen een sterke verbondenheid met de identiteit van VO Haaglanden.

Het bestuursmanagementbureau (BMO) van VO Haaglanden is kleinschalig, de 14 medewerkers ondersteunen de scholen bij de bedrijfsvoering, waarbij het uitgangspunt is dat de scholen deze zoveel mogelijk zelf, binnen vastgestelde kaders, organiseren en inrichten. Vanwege specifieke deskundigheid of schaalvoordelen is een aantal beleidsterreinen op bestuurlijk niveau belegd. De afdeling Financiën, Personeel en ICT (FPI) maakt onderdeel uit van BMO en wordt geleid door de concerncontroller/hoofd FPI.

Ter versterking van de afdeling Financiën, Personeel en ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Beleidsmedewerker financiën
circa 0,8 FTE

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker financiën?
De beleidsmedewerker is de “linking pin” tussen BMO en een aantal scholen met betrekking tot een aantal financiële onderwerpen. Enerzijds wordt ondersteuning verzorgd bij financiële vraagstukken, anderzijds borgt de beleidsmedewerker dat de betreffende scholen in control zijn. De medewerker heeft onder andere als taak het verzorgen van analyses, periodieke rapportages en het ondersteunen bij het opmaken van begrotingen. De medewerker houdt zich ook bezig met analyses en rapportages met betrekking tot formatie, bevoegdheden en verzuim.

Jou profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een medewerker met een financieel HBO werk- of denkniveau bij voorkeur met kennis van AO/IC vraagstukken. Voor de functie is een daadkrachtige, open en plezierige communicatie een must. Ervaring in het onderwijs is een pre.

De functie is ingeschaald in schaal 11 conform de CAO-VO.

Meer informatie
Voor informatie kunt u terecht bij de heer R. van der Kruit MBA en/of op onze website www.vohaaglanden.nl

Solliciteren op de functie van Beleidsmedewerker financiën
Wij verzoeken u uw motivatiebrief en CV uiterlijk 1 juli 2018 te sturen via onze sollicitatiepagina t.a.v. mevrouw drs. M. van Vliet o.v.v. vacature stafmedewerker financiën en personeel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker