Head of Finance

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Head of Finance

Als Head of Finance bij De Van Heeckeren Groep speel je een cruciale rol in de strategische en operationele financiële besluitvorming van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het overzien en beheren van alle financiële activiteiten, waaronder het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, bank- en kasboekingen, en de voorbereiding van betalingen, essentieel voor de nauwkeurigheid van onze financiële administratie. Daarnaast speel je een significante rol in het begeleiden van maand- en jaarafsluitingen en het opstellen van gedetailleerde financiële rapportages, die het management voorzien van waardevolle inzichten voor strategische besluitvorming.

Je beheert de volledige debiteuren- en crediteurenadministratie en zorgt ervoor dat alle financiële verplichtingen tijdig en correct worden afgehandeld, waardoor de cashflow geoptimaliseerd blijft. Een belangrijk onderdeel van je rol is het continu verbeteren en optimaliseren van financiële processen. Je analyseert bestaande procedures en implementeert strategische verbeteringen om de efficiëntie te verhogen en kosten te reduceren.

Bij De Van Heeckeren Groep bieden we een dynamische en stimulerende werkomgeving waar je volop mogelijkheden krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zoeken een proactieve, detailgerichte en enthousiaste financieel leider die wil bijdragen aan het succes van onze organisatie. Als jij een gedreven en ervaren financiële professional bent, nodigen we je uit om te solliciteren voor deze uitdagende en verantwoordelijke positie. Samen bouwen we aan een solide en duurzame financiële toekomst voor De Van Heeckeren Groep.

Deze vacature is ontstaan door de constante groei van onze groep. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beheer van 19 verschillende administraties, wat een unieke uitdaging en een geweldige kans biedt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wij bieden:

 • Een competitief salaris en een royale bonusregeling.
 • Gratis personeelsmaaltijden, ook op je vrije dagen.
 • 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants.
 • Toegang tot een gedeelde auto op Holwerd voor jouw gemak.
 • Een uitdagende en gevarieerde functie met flexibele werktijden.
 • Gezellige bedrijfsfeesten en evenementen.
 • Mogelijkheden voor zzp’ers.
 • Comfortabele woonruimte op Ameland tegen een aantrekkelijke prijs, variërend van een gezellige kamer tot een ruim appartement of studio.

Jouw profiel:

Bij De Van Heeckeren Groep hechten we veel waarde aan jouw persoonlijkheid en expertise. Voor deze vacature breng je de volgende kwalificaties mee:

 • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding in een financiële richting, zoals bedrijfsadministratie.
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
 • Uitstekende kennis van Exact of andere boekhoudsoftware.
 • Sterke analytische vaardigheden en een uitstekend cijfermatig inzicht.
 • Nauwkeurigheid, gestructureerd werken en een proactieve houding.

Als jij jezelf herkent in dit profiel en klaar bent voor een nieuwe uitdaging op een hoger niveau, ontvangen we graag jouw sollicitatie. Bouw met ons mee aan de financiële stabiliteit en groei van De Van Heeckeren Groep.

Solliciteer nu en word onderdeel van ons toegewijde team!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Controlling, Corporate Finance, Horeca, Friesland, Financieel Adviseur, Financieel Manager